Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Flash Drives >> Content
USB Flash Drive Recovery Tools
Vooruitgang in opslagcapaciteit en de overdraagbaarheid van USB flash drives hebben deze apparaten ideaal voor documenten en de opslag op de weg gemaakt . Helaas , net als elke solid state -of mechanische aandrijving , USB flash drives zijn vatbaar voor corruptie en andere problemen die de apparaten bijna onbruikbaar kan maken . USB flash drive recovery tools kunnen uw beschadigde of verwijderde gegevens te herstellen onder de meeste omstandigheden . Sommige van deze tools zijn de markt gebracht als commerciële software , anderen zijn beschikbaar als freeware die u kunt downloaden en gebruiken zonder kosten . USB Flash Drive Recovery Software

USB Flash Drive Recovery Software
is een commercieel product , dat werd uitgebracht in juni 2007 en is ontworpen om video bestanden op te halen - AVI , MPEG , Quicktime , enz. - maar ook als andere data -bestanden die zijn beschadigd of van een USB-stick per ongeluk verwijderd . Het programma werkt op PC - gebaseerde besturingssystemen, waaronder Windows 98 , ME , 2000 , XP en Linux . Het hulpprogramma is beschikbaar in een trial versie die u kunt gebruiken om de compatibiliteit te controleren met uw USB-drive . De proefversie zullen identificeren herstelbare bestanden , hoewel u de software moet kopen om toegang te krijgen tot de bestanden . Met ingang van 2010 , deze software verkoopt voor $ 45 USD .
BadCopy Pro Software

BadCopy Pro is een USB flash drive recovery programma dat is ontworpen voor Windows -besturingssystemen , variërend van Windows 95 naar Windows Vista . Het programma beschikt over een gebruikersinterface die een computer virusscanner lijkt . Aangezien het programma zoekt en vindt herstelbare gegevens op uw flash drive , het bespaart de bestanden naar een door de gebruiker opgegeven bestemming op uw computer . Vanaf 2010 , BadCopy Pro verkoopt voor $ 39,50 USD .
EASEUS Flash Drive Recovery

EASEUS
gespecialiseerd in data recovery-software voor solid state , flash en bewegende schijf harde schijven . De Easeus USB flash recovery programma is ontworpen om bestanden te herstellen verloren als gevolg van spanningspieken , virussen , corruptie en routine verwijdering . EASEUS biedt haar USB recovery tools voor pc -en Mac-besturingssystemen , en , vanaf 2010 , zijn de tools aangeboden aan geen kosten aan klanten . De data recovery- tovenaar in het EASEUS USB -programma werkt net als een virusscanner , het verzenden van herstelde bestanden naar een locatie op uw computer die u opgeeft .

Previous: Next:
  Flash Drives
·Hoe kan ik muziek invoegen Van…
·USB Flash Drive Extra 
·Hoe kan ik downloaden Mijn e-m…
·Hoe te Anti - Virus Van Run ee…
·Hoe te Unformat een USB Flash …
·Hoe maak je een Flash Drive Ko…
·Hoe maak je een USB Flash Driv…
·Hoe maak je spullen op een Fla…
·Hoe te herstellen van een U3 -…
  Related Articles
Hoe maak je een camera aansluiten via US…
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
Kan ik Download Flash om de iPad ? 
Kan u een upgrade van de harde schijf op…
Hoe kan ik Flash bekijken op een iPad 
Toegang krijgen tot mijn iPad als een Dr…
Hoe te Sync My iPad via een USB 
Hoe USB gebruiken met uw iPad 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Wireless AirCard 875u IS…
·Hoe kan ik een webcam gebruiken voor een…
·Hoe kan ik een Duplicate Data CD 
·Hoe mappen delen in Centos 5 
·Over Overclocking een Intel GMA 950 
·HP J4680 Office Jet-printer instructies 
·Hoe Computer BIOS updaten 
·Hoe maak ik verbinding een HP 4200 print…
·Tools om inktniveaus weergeven op een HP…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com