Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat gebeurt er als je formatteren van een schijf?
Harde schijf van een computer is een van de meest vitale onderdelen . Niet alleen het opslaan van al uw gegevens , maar het is ook verantwoordelijk voor het opstarten van uw gehele besturingssysteem en toepassingen . De harde schijf werkt met behulp van een snel draaiende , speciaal gecoate magnetische plateau , waar de gegevens worden geschreven , toegankelijk en opgeslagen . Aangezien de harde schijf is een van de laatst overgebleven bewegende onderdelen in uw computer , moet speciale zorg worden genomen , want het is bijzonder gevoelig voor elke abrupte schokken of extreme temperaturen die de motor kan veroorzaken of lees /schrijf koppen te mislukken . Tijd om Format

Gebruikers
meestal uit te voeren een drive -formaat wanneer zij worden geconfronteerd met een aantal scenario's . Een van de meest voorkomende gevallen is bij het upgraden naar een grotere schijf . Met meer gegevens verpakt op elke schotel , deze upgrade aanzienlijk versnelt je systeem terwijl het verhogen van uw totale opslagruimte . Na het migreren van uw gegevens van de oude schijf kan vervolgens worden gebruikt als een slaaf of secundaire schijf , een verdere verhoging van de beschikbare opslagcapaciteit .
Hard Disk corruptie

kunnen worden geconfronteerd met de onaangename taak van een ongeplande harde schijf -formaat . Dit kan optreden als gevolg van ernstige schijf fouten als gevolg van een plotseling verlies van macht , virusinfectie of een corrupt besturingssysteem. Symptomen van disk corruptie zijn willekeurige crashes en het bevriezen , het onvermogen van de programma's te laden , en in extreme gevallen de computer zal gewoon weigeren op te starten .
Het formatteren

formatteren in feite wist alle andere gegevens op de harde schijf door het verwijderen van de bestandstoewijzingstabel , of FAT . Zonder de FAT om informatie te decoderen , de computer is niet meer in staat om iets opgeslagen op de schijf.
Soorten formatteren

Een snelle format bereidt snel de aandrijving voor een nieuwe besturingssysteem of andere typen data . Terwijl de oude gegevens nog fysiek op de schijf , kan niet teruggevonden worden zonder het gebruik van speciale software. Een volledige indeling aanzienlijk langer duurt en reinigt de schijf wordt afgezworen alles over de hele harde schijf . Wanneer dit gedaan is , wordt alle data vervangen door wat neerkomt op nul , en in de meeste gevallen , wat het ophalen van de schijf wordt vrijwel onmogelijk . Dit type van formaat heeft de voorkeur wanneer het proberen om gevoelige gegevens permanent te vernietigen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe om bestanden te exporteren…
·Een gebruikershandleiding voor…
·Serial Cable Technische inform…
·Hoe een Firewire Cable Test 
·Hoe kan ik een verwijderde Mem…
·Hoe te herstellen verwijderde …
·Wat zijn de lijnen op een Circ…
·DVD -stations en DVD - RW -dri…
·Hoe maak je een Dead Hard Driv…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Wat kan de Apple iPad doen? 
Heeft mijn iPad opladen wanneer hij is a…
  Hardware Articles
·Informatie over de Apple G4 Laptop Accu 
·Hoe te doen de volledige File System Her…
·Hoe de ventilator snelheid te verhogen o…
·Hoe Desktop Images Show op een laptop 
·High speed USB zorgt voor een duidelijke…
·Hoe maak je een Pirated Compact Disc Bep…
·Hoe maak je een Micro Wireless Optical M…
·DIY : Hard Drive Reparatie 
·Astro MixAmp vs Stereo Receiver 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com