Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
SSD Vs . Magnetic Drive
Als je jezelf in de markt voor een nieuwe harde schijf , heb je twee opties vanaf de datum van publicatie : Er zijn tal van traditionele magnetische schotel harde schijven beschikbaar , variërend in grootte tot meerdere terabytes aan data opslag . Er zijn ook nieuwe vormen van opslagmedia genoemd solid - state drives ( SSD's ) , bestaande uit grote blokken van niet - vluchtig geheugen . Elk type aandrijving biedt bepaalde voordelen ten opzichte van de andere , en welke je kiest hangt af van uw doelen voor het apparaat en uw budget . Speed ​​

Traditionele harde schijven
moet draaien voordat u alle gegevens op de platters , dat is een van de redenen waarom een computer duurt enkele minuten om op te starten wanneer u voor het eerst zet hem aan kan openen . Zodra een station actief , data -overdracht is snel - maar als u het apparaat gedurende enkele minuten, zullen energiebesparende opties afsluiten van de schijf , die een andere spin- up cyclus voor gebruik . Solid - state drives functioneren meer als RAM-geheugen of flash- drives , waardoor direct toegang tot programma's . Computers die een SSD te gebruiken als opstartschijf laadt het besturingssysteem veel sneller dan traditionele machines , en games die veel schijftoegang vereisen soepeler als goed.
Cost

De snelheid van solid - state drives komt op een premie . Terwijl de magnetische platter drives zijn gedaald in prijs aanzienlijk door het eerste decennium - plus van de 21e eeuw , SSD's zijn nog nieuw genoeg om veel duurder zijn. Aangezien de technologie volwassen wordt en meer eenheden op de markt komen , zal de prijs ongetwijfeld dalen , maar verwachten dat maar liefst 10 keer meer per gigabyte betalen als u kiest voor de SSD optie dan wanneer je met een traditionele aandrijving .
< Br >
Capaciteit

de prijs van niet - vluchtig geheugen beperkt ook de omvang van de solid - state drives . Magnetische schijven hebben allang verbroken de terabyte barrière , en multi - terabyte schijven zijn vaak opties voor computer bouwers . De meeste SSD's op de markt zijn veel kleiner in capaciteit , en verder 128GB , prijzen de neiging om spike omhoog . Nogmaals , zal de ontwikkeling van de technologie deze limieten te verhogen , maar de dag kunt u een terabyte aan niet-vluchtig geheugen kopen voor een redelijke prijs kan ver in de toekomst liggen .
Bottom Line

de snelheid voordeel van een solid - state drive is zeker duidelijk voor elke waarnemer , maar de kosten is een turn - off voor de meeste . U kunt altijd een compromis , het kopen van een kleine SSD om uw besturingssysteem en alle spellen die je vaak spelen terwijl een beroep op de traditionele schijven voor opslag volume draaien . Op die manier kunt u alle voordelen van snelheid solid - state geheugen voor uw belangrijke programma's te krijgen zonder verbreking van de bank .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te Overclock de Pentium 4 …
·Hoe te versnellen Mac- compute…
·Hoe Hard Drive partities verwi…
·Tektronix 2230 Specificaties 
·Hoe naar Bad Sectors Fix op ee…
·Cd's zijn een handig medium vo…
·Verbatim Zal niet kopiëren Be…
·Hoe maak je een stick converte…
·Hoe Vergelijk Lege DVD 
  Related Articles
iPad 16 Vs . iPad 32 
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Google Android Tablet PC Vs . iPad 
Que Vs . iPad 
16gb iPad Vs . 32gb iPad 
Android Pads Vs . de iPad 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
iPad Vs . Android Tablet 
  Hardware Articles
·Hewlett- Packard 17B II Gebruiksaanwijzi…
·Hoe maak je een projector een Win7 lapto…
·Hoe Hook Up een Dell Dimension E520 aan …
·Hoe Memory In een eMachines T6534 
·Hoe maak je een Fujitsu videokaart verva…
·Wat u moet letten bij het kopen van een …
·De geschiedenis van Flash Drives 
·Hoe kan ik een externe harde schijf Fold…
·Hoe te verbinden van een laptop naar een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com