Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Mijn Hitachi Interne harde schijf wordt niet herkend
Een onverwachte " harde schijf niet gevonden " fout kan angst voor verlies van gegevens te ontsteken , maar kan niets meer dan een losse verbinding betekenen . Als uw computer plotseling kan uw Hitachi harde schijf niet vinden , uit te voeren fundamentele stappen voor probleemoplossing en poging aandrijving testen nut Hitachi's uit te voeren voordat de veronderstelling dat de ergste . Bij de installatie van een nieuwe schijf in een systeem , detectie fouten worden vaak veroorzaakt door een onjuist geconfigureerde BIOS of een gebrek aan SATA drivers . Eenvoudige problemen oplossen

Als uw computer uw Hitachi harde schijf niet detecteert , kan de kabels zijn losgeraakt . Harde schijf kabels zijn zeer gevoelig voor losse verbindingen , en kan herbevestiging van zo weinig beweging als het verplaatsen van de computer toren nodig . Controleer de data kabel en de voedingskabel , op de harde schijf einde en het moederbord einde .
Drive Noises

Luisteren naar een harde schijf kan een aantal problemen aan het licht . Een gezonde schijf zal gestaag toenemen in toonhoogte tijdens het opstarten , uiteindelijk bereiken van een zachte whir . Als uw schijf maakt geen geluid , het is geen stroom , als gevolg van een probleem met de stroomvoorziening of een slechte netsnoer . Deze problemen kunnen ook leiden tot korte , herhaalde snorrende geluiden , met vermelding van het station krijgt geen voldoende vermogen om te starten . Als de schijf maakt luide klikkende geluiden wanneer niet toegang tot gegevens , kan de drive fysieke schade te hebben en moeten worden vervangen .
Systeeminstellingen

setup van uw computer kunnen eisen wijziging van uw SATA Hitachi harde schijf detecteren. Controleer de BIOS-instellingen om te zorgen voor de SATA-poort in gebruik is ingeschakeld en ingesteld op "auto" modus . Bij het installeren van een SATA- schijf als uw belangrijkste harde schijf op Windows XP of Windows 2000 , moet u de SATA-controller drivers vooraf te laden door op " F6 " tijdens systeeminstellingen en het verstrekken van een driver schijf . Voor oudere IDE-stations , zorgen de jumper setting op het station overeenkomt met de locatie van de schijf op de datakabel .
Drive Fitness Test

Als uw systeem af en detecteert uw harde schijf , of de drive werkt op een ander systeem , draaien Hitachi Drive Fitness Test hulpprogramma om te controleren op schijf fouten . Als het hulpprogramma rapporteert fouten , zal het mogelijk fixes indienen of vervanging. Indien hij vaststelt geen problemen , de fout ligt bij het ​​systeem zelf of de verbinding . Het hulpprogramma test kan niet worden uitgevoerd via USB of Firewire -aansluitingen , zodat je nodig hebt om uw schijf met succes te sluiten op een systeem intern of via eSATA aan de analyse uit te voeren .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je opnemen Over een c…
·Instructies voor de Western Di…
·Hoe je dvd's op Laptops 
·De evolutie van Personal Compu…
·Een tutorial voor MicroSD 
·Hoe maak je een Opstarten best…
·Hoe maak je opnieuw installere…
·Hoe een Corrupte SATA harde sc…
·Hoe naar de harde schijven in …
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Hoe te bewerken Word-documenten op mijn …
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Acer notebook toetsenbord…
·Hoe kan ik Google Sync Override in Snow …
·Hoe te converteren naar MP3 M4R op een M…
·Hoe je HP Deskjet 2345 Software installe…
·Hoe te herstellen van een Factory Dell I…
·Hoe de Brother MFC 210C Copier Fax Machi…
·Hoe Vergelijk AMD met Intel 
·Hoe het ontwerpen van een Gaming PC 
·Hoe maak je een Logitech Microphone Gebr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com