Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Instructies voor de Western Digital My Passport Elite WDME5000TN Portable 500
" . On the go " De Western Digital My Passport Elite WDME5000TN Portable 500 is een draagbare externe harde schijf die handige en draagbare opslag die u kunt nemen biedt Deze bijzondere externe harde schijf kan worden gebruikt met computers met Windows of Mac OS X-besturingssystemen . Zijn kleine formaat maakt het ideaal voor gebruik met laptops . Minimale computervereisten

De Western Digital My Passport Elite WDME5000TN Portable 500 is compatibel met computers met Windows 2000/XP/Vista of Mac OS X v10.4.8 + . Andere besturingssystemen kan als verenigbaar met de harde schijf zijn, maar Western Digital biedt geen ondersteuning voor hen . Je moet ook aan op een beschikbare USB 2.0-of 1.1-poort op uw computer hebben .
Installeren Portable Hard Drive

Western Digital levert een installatie van de software programma dat automatisch wordt uitgevoerd van de draagbare harde schijf . Sluit de draagbare harde schijf op uw computer om het installatieproces te starten . U kunt ook optionele driver en gebruik software te downloaden van westerndigital.com . Ga naar Support > Downloads uit het drop - down menu en typ " WDME5000TN " in het zoekvak dan . Op de resultaten pagina , zult u in staat om uw gewenste downloaden selecteren .

Andere optie is om de externe harde schijf aansluit op uw computer , omzeilen de automatische installatie en in plaats daarvan laat het besturingssysteem om de juiste stuurprogramma's voor de kiezen het. De meeste nieuwere besturingssystemen zullen in staat zijn om externe en draagbare harde schijven installeren zonder software van de fabrikant .
Gebruik

Zodra de Passport Elite succesvol is geweest op uw computer is geïnstalleerd, is het klaar voor gebruik . De draagbare harde schijf is vooraf geformatteerd met een FAT32 partitie , waardoor het compatibel is met alle Macintosh -en Windows-besturingssystemen maakt . Als u wilt uw drive opnieuw te formatteren met partities groter dan 32 GB in FAT32-formaat , moet u de externe USB /FireWire Fat32 formatteren Utility te downloaden van de website van Western Digital . U kunt dit doen op support.wdc.com /download.

Windows-gebruikers
kunnen profiteren van de ingebouwde hulpprogramma Schijfbeheer de schijf formatteren naar NTFS .

My Passport Elite kan zijn rechtstreeks toegankelijk vanaf uw computer , en u kunt bestanden slepen en neerzetten op het. U kan naar keuze gebruik WD Sync als je zou willen om gegevens tussen meerdere computers synchroniseren . WD Anywhere Backup kan worden gebruikt om back-ups van uw gegevens te plannen . Tenslotte kan Copy Application Software worden gebruikt om een ​​back-up van de software die is opgenomen in het station te creëren .
Problemen

Western Digital draagbare harde schijven
zijn ontworpen om klaar voor gebruik recht uit de doos , maar problemen kunnen altijd ontstaan ​​. Als u problemen ondervindt bij de installatie of het gebruik van uw Passport Elite , vinden steun bij westerndigital.com . Ga naar Support > Service & Support opties of Telefoon en e-mail uit het drop - down menu .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een Microdrive For…
·Hoe maak je een USB-apparaat a…
·Projecten Met behulp van een 8…
·Is een externe LightScribe DVD…
·Hoe maak je een Floppy Drive i…
·Tutorial over hoe je een Vinyl…
·Hoe maak je een Logitech Quick…
·Het belang van Internet- conne…
·Hoe kan ik drivers voor een Au…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Betekenis van notebook computer 
·Hoe kan ik een LCD-scherm 
·Problemen met een Epson 5350 Projector 
·Thinkpad T43 Problemen 
·Hoe te spelen VOB Met een Flash Drive 
·Elektronische apparaten zoals camera's e…
·Hoe kan ik een Dell Dimension 4550 Unloc…
·Hoe de CPU Fan wijzigen op een Dell 8300…
·Hoe om uw laptop batterij levensduur Ope…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com