Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
De capaciteit van SDLT Tape
SDLT is een standaard tape cartridge formaat voor back-up van computergegevens . Met een geschiedenis die teruggaat tot het midden van de jaren 1980 als Digital Equipment Corporation TK50 tape-formaat , de cartridge mechanisme ontwikkeld tot de Digital Linear Tape en Super Digital Linear Tape -serie . De technologie , eenmaal proprietary , is uitgegroeid tot een meer open standaard , tapes en drives zijn nu verkrijgbaar bij een aantal fabrikanten , waaronder Hewlett - Packard en IBM . DLT en SDLT

De DLT en SDLT tape cartridges hebben dezelfde afmetingen , meet 105,7 mm breed x 105,4 mm lang x 25,4 mm hoog . Tape lengtes variëren 557-630 meter ; tape breedte is hetzelfde voor alle bij 12,7 mm . In tegenstelling tot veel soorten tape cartridges , de DLT /SDLT heeft slechts een spoel , wanneer u de cartridge in de drive plaatst , een mechanisme trekt de tape naar oppakkern reel intern naar de tapedrive . De geschatte levensduur van een cartridge is dan 30 jaar of 1.000.000 tape passes .
Generation SDLT

De eerste generatie SDLT tape cartridge heeft een inheemse , niet-gecomprimeerde data capaciteit van 110 GB . Bij samendrukking van ten minste 02:01 , capaciteitsuitbreiding op 220-330 GB . Compressie varieert aanzienlijk afhankelijk van de aard van de gegevens die u op te slaan op de tape, tekstdocumenten , programma broncode en databases comprimeren meer , terwijl de video , worden audio -en grafische bestanden al gecomprimeerd zijn en niet significant zwichten voor verdere compressie
< br . >
Later Generation SDLT

Op het moment van publicatie , DLTS4 tape is de meest geavanceerde voorbeeld van SDLT . Het heeft een native capaciteit van 800 GB , of 1,6 TB gecomprimeerd . Het registreert bij een dichtheid van 256K bits per inch en 2988 sporen per inch . Data overdrachtsnelheid voor DLTS4 is 60 MB /seconde voor ongecomprimeerde data . De SDLT 300 tape heeft een 300 GB inwoner , 600 GB gecomprimeerde capaciteit .
Autoloader

De multi- terabyte schijf capaciteiten van de moderne server computers betekenen zelfs een 800 GB tape niet over voldoende capaciteit om een ​​back- up van een groot systeem . Tape drive fabrikanten verkopen SDLT autoloader systemen die magazines met maximaal 16 cartridges tegelijk gebruiken . De autoloader rijden behandelt het magazine als een grote band , ze automatisch veranderen tijdens back-operaties .

Previous: Next:
  Computer Drives
·AMD Socket 939 Vs . AM2 
·Het herformatteren van een Pan…
·Hoe je de harde schijf te verw…
·Hoe een Thumb Drive Fix 
·Wat is een Programmable Ladder…
·Hoe werkt een sinus omvormer W…
·Hoe kan ik verbinding Surround…
·Hoe een MP2 Kopiëren naar een…
·Slow Port Vs . Fast Port 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·V470 muis Will Not Sluit Na First Time 
·How to Get Rid van uw oude laptop nadat …
·Hoe Laptop geheugen in eMachines Upgrade…
·Hoe de fotolijst op een iPad Disable 
·Hoe kan ik in een nieuwe processor 
·Hoe te printcartridges installeren in ee…
·PC Health Check Checklist 
·Hoe te herstellen van een Xi1526 BIOS 
·Hoe maak je een laptop van de VS naar Du…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com