Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Hoe maak je een Logitech Microphone Gebruik
Terwijl Logitech zorgt voor een aantal computer microfoons , ze vereisen allemaal dezelfde basis installatieproces . Terwijl het proces is afhankelijk van of u een USB- microfoon of een die wordt aangesloten op een microfoon aansluiting , beide methoden zijn vrij eenvoudig en mag niet meer dan 10 minuten voor setup . Het hebben van een computer microfoon zal u toelaten om met mensen te praten via uw computer en neem uw stem . Wat je nodig hebt
Logitech microfoon
Open USB -poort ( indien van toepassing ) op Open microfoonaansluiting ( indien van toepassing )
Toon Meer Aanwijzingen
USB Microfoon
1

Zet de computer aan en laat het besturingssysteem volledig geladen . Als je microfoon nog in de doos , nu zou een goed moment om het te verwijderen kopen van 2

Steek uw USB- microfoon aan op een vrije USB -poort zijn. Op uw computer . Op laptops de USB -poorten zijn meestal aan de zijkant of achterkant van de computer . Met een desktop , uw USB-poorten zijn waarschijnlijk ofwel aan de voorkant of achterkant van uw PC's toren .
3

Wacht terwijl uw computer installeert automatisch alle software die nodig is om de microfoon te gebruiken . Na voltooiing zal uw computer u te waarschuwen dat er een nieuw apparaat is geïnstalleerd .
Non - USB- microfoons in Windows XP
4

Zoek uw computer microfoon aansluiting . Met laptops het is meestal op een van de zijkanten , naast de koptelefoonaansluiting . Desktop microfoon aansluitingen zijn bijna altijd gelegen aan de achterzijde van de computer toren . Eenmaal gevestigd , sluit uw microfoon inch
5

Zet uw computer aan en wacht tot het besturingssysteem laadt . Klik op " Start" en "Configuratiescherm . " Kies " Spraak" en klik op het tabblad " Spraakherkenning " voor het selecteren van " Audio Input " en " Eigenschappen" en , onder uw nieuwe microfoon , klikt u op ' Gebruik deze audio -ingang lijn . "
6

Ga terug naar het "Configuratiescherm " en selecteer " Geluiden en audioapparaten . " In het nieuwe venster selecteert u het tabblad "Voice" en zorg ervoor dat het standaard apparaat is uw nieuwe microfoon. Vanaf hier kunt u ook het volume aanpassen door op de knop "Volume" .
Non - USB- microfoons in Windows Vista of Nieuwer

Stekker 7 van de microfoon in de microfoon van de computer jack . Zet de computer aan en wacht terwijl het besturingssysteem wordt geladen.
8

Klik op de Start- Orb en typ " geluid " in het zoekvak en klik op het resultaat label " Geluid . " Klik op het tabblad " Opnemen " en zoek naar uw nieuwe microfoon.
9

Selecteer de nieuwe microfoon uit de lijst en klik op "Set Default 'en' Toepassen '. Klik op "Configure " te brengen " Speech Recognition Options " . Vanaf hier , klik op " Stel een microfoon " en volg de microfoon setup wizards instructies , het beantwoorden van eventuele vragen het vraagt ​​. Na het beëindigen van de wizard , zal uw microfoon klaar voor gebruik .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe te GK uitschakelen op Poly…
·DIY Aircard Signal Booster 
·T5550 Vs . AMD Turion 64 X2 Mo…
·Hoe om geluid uit een PC -naar…
·Hoe maak je een laptop toetsen…
·Hoe de TV - Out Port Zoek op m…
·Logitech MX 5000 Connection Is…
·Dell Dimension 8200 : Hoe de m…
·Hoe kan ik Graveer Kunststof M…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Het upgraden van een computer Goedkope 
·ATI Radeon X600 Productspecificaties 
·Hoe Memory installeren in een Dell Inspi…
·Hoe kan ik een Bluetooth- verbinding te …
·Hoe kan ik YouTube video's downloaden na…
·Twee soorten muizen gebruikt met Compute…
·Macbook 2.0GHz Vs . 2.4GHz 
·Hoe te Run Microsoft Exchange Server 
·Hoe de BIOS testen voordat Knipperend 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com