Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
PS3 Browser Problemen
De Playstation 3 ( PS3 ) van Sony is een game systeem , dat in staat is om verbinding met het internet en het tonen van webpagina's met behulp van een ingebouwde web browser . De Internet- browser kan worden geopend vanuit de XrossMediaBar die wordt weergegeven wanneer het systeem opstart . De Internet- browser die is ingebouwd in de PS3 heeft een aantal bekende problemen, maar kan de meeste types van websites weer te geven . Typen

Tekst invoeren of gegevens
op een pagina in de browser kan worden gedaan met behulp van de game controller of een on-screen toetsenbord om tekst in te voeren . De spelbesturing is niet ontworpen om veel gegevens in te voeren en het toetsenbord op het scherm kan moeilijk te gebruiken voor de meeste mensen . Dit kan verholpen worden door het aansluiten van een USB-toetsenbord en zelfs een muis op de console .
Detail

Wanneer de PS3 in aangesloten op een groot scherm televisie of zelfs een kleinere televisie , een deel van de tekst die wordt weergegeven op webpagina's kan moeilijk zijn om te lezen . Surfen op het Internet wordt meestal gedaan op een laptop of desktop computer . Dit zijn typisch veel dichter bij de gebruiker dan een televisie. Er is echter een zoom- functie die geactiveerd kan worden om webpagina's beter leesbaar te maken .
Resolutie

Een televisie toont een beeld anders is dan een computerscherm en als gevolg daarvan kunnen er problemen ontstaan ​​met de resolutie over lcd- en plasma-televisies . Problemen omvatten meestal tekst of afbeeldingen flikkert op het scherm die kan surfen op het internet heel vervelend . De PS3 bevat een flikker reductie optie die kan worden aan-of uitgezet naar flikkerende problemen op te lossen .
Downloaden

De PS3 kan alleen bepaalde soorten bestanden op de harde drijven die zijn gedownload van het internet . De console bevat een image viewer en muziekspeler , zodat beeld en muziek bestanden zoals JPG en MP3 kunnen worden gedownload en opgeslagen . Dit zijn de enige soorten bestanden die de PS3 kan verwerken op zijn eigen .
Storage

downloaden van andere typen bestanden van de PS3- browser zal vereisen het gebruik van een draagbare opslag apparaat om het bestand op te slaan . De console zal de gebruiker te waarschuwen voor een media- opslagapparaat te voegen aan het bestand op te slaan . Met behulp van een draagbaar opslagapparaat is de enige manier om bestanden die niet kunnen worden gebruikt door de PS3- console te slaan .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe de harde schijf in een Tos…
·Hoe maak je een Bluetooth Rese…
·Hoe partitie Disks 
·Fax modems die werken met VMwa…
·Hoe maak je een harde schijf i…
·Waarom is mijn computer zo Lui…
·Hoe maak je een harde schijf o…
·Computer Memory Tutorial 
·De Logitech QuickCam Express w…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad Browser 
Hoe je iPad Touchscreen Problemen oploss…
Hoe je je iPad browser synchroniseren me…
Hoe je iPad WiFi- problemen op te lossen…
Hoe de iPad Clip Browser in Evernote 
Nook Boeken en problemen met de iPad 
iPad Bluetooth Problemen 
WiFi-verbinding Problemen op een iPad 3G…
Problemen Met Het resetten van de iPad 
  Hardware Articles
·Hoe je BIOS Password Reset op Dell Lapto…
·Hoe maak je een Battery Upgrade op een G…
·Hoe de inktniveau resetten in een Photos…
·Hoe de batterij vervangen in een Mustek …
·Specificaties van een ThinkPad 600X 
·Hoe te herstellen verwijderde foto's op …
·Canon PIXMA iP1600 Installatie 
·Hoe je toetsenbord knoppen installeren o…
·Hoe maak je een iSight camera te gebruik…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com