Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Over Computer Hardware
Er zijn verschillende componenten die samen uit te voeren om uw computer te laten werken . Als geheel , deze componenten optimaliseren van de functionaliteit van uw computer . Upgraden bepaalde delen zal de prestaties van uw computer te verbeteren , maar je moet eerst kijken naar de compatibiliteit met uw bestaande hardware . RAM

RAM
, kort voor Random Access Memory , is korte - termijn geheugen van uw computer . Elk programma dat u opent wordt direct geladen in het RAM-geheugen . Hoe meer RAM je hebt , hoe meer programma's je kan samenvallen . Ook het werken in meerdere programma vertraagt ​​de snelheid van uw computer , zodat het toevoegen van meer RAM-geheugen kan lijken als een "speed boost ' voor uw computer .
Hard Drive

Uw computer harde schijf is het belangrijkste centrum voor de opslag van uw programma's en bestanden . Harde schijf grootte is belangrijke overweging als je veel grote bestanden op te slaan , maar zo is snelheid. Harde schijf snelheid wordt gemeten in RPM ( omwentelingen per minuut ) , en RPM snelheid hoe sneller uw harde schijf is , hoe sneller uw computer zal toegang krijgen tot de gegevens .
Moederbord

het moederbord is het belangrijkste element dat alles samen brengt . Onder andere het moederbord bevat de centrale verwerkingseenheid , die de hersenen van de computer . Het is ook de plaats waar RAM is gehuisvest en de computer -poorten , zoals USB -poorten , zijn intern verbonden .
Videokaart

De videokaart verwerkt beeldscherm van uw computer en bepaalt de schermgrootte en resolutie van uw pc aankan . Het beïnvloedt ook hoe snel je scherm ververst bij het laden van webpagina's of het bekijken van video's . Voor video gamers , snellere videokaarten met een grote hoeveelheid ingebouwd geheugen zijn een essentiële upgrade .
Monitor

Er is een grote verscheidenheid van stijlen en maten monitoren beschikbaar zijn voor de consument om uit te kiezen . Zelfs laptop gebruikers kunnen een externe monitor aan te sluiten te kopen als ze willen een groter scherm . Grotere monitoren zijn niet alleen besparen op de ogen , ze zijn ook productiever voor gebruikers die programma's met veel werkbalken en gekapt op tijd scrollen door lange documenten of webpagina's .
< br >

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat is NAND Flash 
·Kunt u gebruik maken van een S…
·Is een externe LightScribe DVD…
·Het verschil tussen microSD en…
·Hoe maak je verbinding met een…
·Hoe u uw Samsung LCD -monitor …
·Hoe om dvd's kopiëren naar ee…
·Hoe de tape van een Ultrium 44…
·Hoe te Sluit een SATA- schijf …
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
Informatie over de iPad 3G 
Raak Informatie over de iPad 
Hoe Hook Up een iPad naar uw computer 
Kan de iPad de plaats innemen van een co…
Hoe Video Overdracht van een computer na…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Cisco Aironet 1200 Setup…
·Hoe een Gas Analyzer 
·Wat is AutoScan in CPS ? 
·Hoe het opzetten van een Linksys Router …
·Wat is de levensduur van de batterij van…
·Hoe kan ik een Dell printer resetten van…
·Wat zijn de lessen van de Micro SD-kaart…
·DDR RAM Definition 
·De beste manier om een Laptop Carry 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com