Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Wat is AutoScan in CPS ?
De moderne technologie heeft veel communicatie-apparatuur op de werkplek , zoals mobiele telefoons . Maar veel zakelijke toepassingen benutten de communicatiekracht van twee - weg radio's , zoals het onderhoud van het gebouw of groundskeepers . Twee-weg radio te houden werknemers in contact met elkaar , vervullen werk taken efficiënter . Een kenmerk , genaamd Auto Scan wordt gebruikt in een computer programma genaamd CPS , die wordt vervaardigd door Motorola . CPS Features

CPS
staat voor Computer Programming Software . Motorola maakt gebruik van deze software voor het programmeren van de twee - weg radio systemen . Een gebruiker van een gespecialiseerde lade hecht aan de twee - weg radio , het aansluiten van de lade op de computer via een communicatiekabel . De gebruiker kan de frequentie waarden overeenkomen om bepaalde radiozenders , evenals vergrendelen de radio beheer instellingen met een wachtwoord . Dit wachtwoord functie voorkomt dat werknemers uit het veranderen van de instellingen in het veld , waaronder de instelling voor Auto Scan .
Auto Scan

CPS
regelt de instelling voor Auto Scan , hetzij op of uit te schakelen . Auto Scan is een functie die een gebruiker opgegeven kanaal om de scan -modus vergrendelt . Scan detecteert gesprekken over andere twee - weg radio kanalen . Scan zal elk kanaal voor elk gesprek onderzoeken . Zodra een gesprek verschijnt , wordt de scan onmiddellijk te beëindigen , zodat de gebruiker om te luisteren en praten met de mensen op die frequentie . De functie Auto Scan wijdt een kanaal om een automatische scan , ontkennen de noodzaak om handmatig te zoeken naar gesprekken .
Enabling

inschakelen Auto Scan
is een relatief eenvoudige procedure bij het gebruik van CPS . Na het aansluiten van de twee - weg radio aan het CPS -systeem , zal de computer Windows de gebruiker wandeling door het activeren van de functie Auto Scan . Echter , controleert kanaalkeuze van de radio is ingesteld op het gewenste nummer voordat u de radio aan op de computer .
Voordelen

De functie Auto Scan
biedt een snelle alternatief voor communicatie met de werknemers . Een gebruiker zou moeten handmatig elk individueel kanaal voor een gewenste gesprek zonder Auto Scan te scannen . Auto Scan vindt het gesprek , waardoor werknemers om hun werklast te bespoedigen . Deze communicatie bevordert efficiënt werken dagen , evenals de veiligheid .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe maak je een ThinkPad Speak…
·Hoe te Cruzer Micro Restore 
·Hoe Hook Up een computer naar …
·Hoe om verborgen bestanden te …
·How to Get Rid van een Autorun…
·Hoe maak je een Logitech Clear…
·Hoe kan ik een Dell USB Keyboa…
·Wat zijn PCI-sleuven ? 
·Hoe kan ik een Creative Webcam…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Wat Goed Is de iPad ? 
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
  Hardware Articles
·Hoe verwijder ik een programma of plug-i…
·De HP Windows Media Center Zal niet spel…
·Hoe te Program Keyboard Input Directions…
·Wat is de definitie van een CPU fan ? 
·Hoe Memory toevoegen in HP Laserjet 4 
·Hoe een document op HP 5610 Scan 
·Hoe wordt de kloksnelheid van een microp…
·Hoe maak je een Network Hard Drive 
·Hoe kan ik foto's op een SD -kaart op ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com