Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat is NAND Flash
? Naarmate de technologie vordert , is er een toenemende behoefte aan geheugen dat in staat is het opslaan van grote hoeveelheden informatie zonder toevoeging van bulk of gewicht. Moderne apparaten, zoals mobiele telefoons vereisen geheugen dat is fysiek klein genoeg om te passen in het apparaat , maar toch krachtig genoeg om een ​​grote hoeveelheid gegevens op te slaan . NAND Flash is een dergelijk type geheugen . Wat is NAND Flash?

Gemaakt door Toshiba in 1989 , wordt NAND Flash veel gebruikt vandaag de dag voor alles van het opslaan van documenten naar digitale foto's . NAND staat voor " niet en " de logische poortschakeling het geheugen gebruikt beschrijft . NAND Flash is een soort van flash-geheugen . Flash-geheugen is geheugen dat is "niet- vluchtig ", wat betekent dat in tegenstelling tot random access memory ( RAM ) , flash-geheugen blijft gegevens, zelfs als er een verlies van macht . NAND Flash is een veel gebruikte vorm van geheugen die een hoge snelheid internetverbinding en een grote data-opslag biedt in vergelijking met andere vormen van flash-geheugen .
Gebruikt

NAND Flash en andere soorten van flash-geheugen kan vooral worden gevonden in kleine elektronische apparaten zoals MP3-spelers , USB-drives en digitale camera's . De NAND vorm van geheugen werkt goed met deze systemen waarbij grote bestanden en gegevens worden vaak geladen of opgeslagen op andere gegevens . De snelheid van de NAND Flash en de mogelijkheid om de gegevens te behouden zorgt ervoor dat bestanden veilig en niet gemakkelijk verloren als gevolg van stroomuitval zijn .
Voordelen

Klein, draagbare apparaten zoals MP3-spelers , USB-drives en digitale camera's vereisen geheugen en data -opslag met hogere dichtheid , maar tegen een lagere kostprijs . NAND flash-geheugen biedt deze functies , terwijl de hoge snelheid kunnen gegevens direct worden opgeslagen . Vanwege deze voordelen , zijn meer en meer bedrijven op zoek naar NAND Flash als een levensvatbaar alternatief voor de oudere vormen van data-opslag . Ook, omdat de vraag naar grotere stijging geheugencapaciteit , de vraag naar NAND is overtreft andere vormen van flash-geheugen , zoals NOR .
NOR Flash

NAND Flash wordt vaak vergeleken een ander type niet-vluchtig flashgeheugen , NOR Flash , die werd geïntroduceerd op ongeveer hetzelfde tijdstip . NOR staat voor " niet of , " die , zoals NAND geheugen , bepaalt het type van logische schakeling van het geheugen gebruikt . NAND is een stuk sneller dan NOR flash en heeft een hogere opslag tarief. Echter , NAND 's architectuur maakt slechts voor enkele pagina toegang , terwijl NOR biedt random-access , waardoor een applicatie om direct uit te voeren van de flitser in plaats van via systeem-RAM . Toch blijven zowel op grote schaal worden gebruikt in de markt van vandaag .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe je de harde schijf van Del…
·Hoe USB Crossover Cable Pins T…
·Hoe te Gedrukt papier kopiëre…
·Hoe vindt u de computer kloksn…
·Welk type van Disc heb ik nodi…
·Training Simulatoren 
·Standard Process for Advanced …
·Harde schijf Boot Problemen 
·Wat zijn de verschillende hard…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Wat Goed Is de iPad ? 
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
  Hardware Articles
·Hoe het toetsenbord te vervangen op een …
·Wat is een MICR Reader 
·Hoe kan ik een 32 - bits OS te draaien o…
·Hoe Desktop Computers Hit by Lightning R…
·Hoe USB -interface drivers opnieuw te in…
·Hoe maak je een Seagate Internal Drive F…
·Kunt u lezen uw iPad App Tijdschriften o…
·Hoe maak je een P6T BIOS bijwerken 
·Specificaties voor de Dell Dimension 430…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com