Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat zijn Midrange -systemen
? In de vroege dagen van het berekenen van toekomstige , computer -gebruikers had slechts een paar producten om uit te kiezen , maar vandaag de dag een breed scala van IT- producten beschikbaar . Van dure bouwt die zijn voorzien van cutting edge hardware specs op de begroting setups dat gebruikers de kale basis zal geven , kunt u een product dat uw prestaties behoeften en budget kiest, wordt de mid - range systeem is tussen deze twee uitersten . Prestaties

Mid-range systemen
, zoals hun naam al doet vermoeden , feature hardware die u toelaat om te profiteren van het grootste deel van het snijden van de industrie technologieën , zoals video-streaming en online gaming met hoge kwaliteit graphics , zij het met minder " pit " dan high - end systemen . Dit kan betekenen dat games gebruiken iets lagere kwaliteit graphics soepel te laten verlopen , in staat om minder programma's draaien op een tijd of de mogelijkheid om minder hoge dichtheid bestanden ( zoals films of muziek ) op te slaan op de computer op een bepaald moment . < Br >
hardware

Mid - range systemen
krijgen hun prestatie-eigenschappen van de hardware die ze gebruiken . Omdat de software-industrie beweegt snel te profiteren van de kenmerken van de aankomende hardware releases , " cutting edge " hardware verliest zijn titel na een paar maanden . Hoewel nog steeds krachtige en nuttig is, is het meestal vervangen door iets nog krachtiger en nuttig . Bijgevolg , mid - range systemen hebben de neiging om hardware beschikken die werd cutting edge rond een jaar of zo voorbij . Daarnaast zullen deze systemen wat hardware die speciaal is ontworpen om " mid - range " door het repliceren van de mogelijkheden van wat was cutting edge dat tegelijkertijd het verleden .
Prijzen
gebruiken < br

Gebruikers die mid - range systemen aan te schaffen > hebben een grote mate van flexibiliteit in het bepalen welke aspecten van hun systeem ze het meest waarderen . Overwegende dat de begroting systemen hun product specificaties niet kunt laten vallen zonder dat grenst aan de verouderde , kunnen individuen die mid - range systemen aan te schaffen kiezen wat voor hen belangrijk is . U kunt ervoor kiezen om een ​​beetje meer dan mid - range prijs te betalen door het toevoegen van meer RAM-geheugen voor multi - tasking mogelijkheden , of onderhouden van uw mid - range prijs door het houden van de RAM upgrade terwijl je een goedkopere videokaart . Dit spel van opwaardering sommige componenten en downgrading anderen kunnen zichzelf uit te spelen op welke manier u de wens om op maat van het systeem aan uw wensen en budget .
Uitbreidingsmogelijkheden

Misschien wilt een high-performance systeem , maar missen het geld voor te betalen . In dit geval , de aanschaf van een mid - range systeem is als het kopen van een onhandig , maar functioneel , auto die je van plan bent te veranderen in een high -performance machine . Mid - range systemen worden geleverd met de technische infrastructuur om een high - end systeem, zoals slots voor grafische kaarten in plaats van de geïntegreerde grafische begroting systemen worden vaak onder , maar de hardware die in deze infrastructuur komt is gewoon mid - range . Als die willen een high-powered systeem te bouwen na verloop van tijd , de aanschaf van een mid - range systeem, dan mid - range onderdelen te vervangen door high - end degenen in de tijd .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe CD - RW schijven formatter…
·Wat zijn SD-kaarten gebruikt v…
·Wat is een Rackmount LCD 
·De Canon Portable display HS -…
·Hoe je Program Files Restore 
·Hoe maak je een USB-microfoon …
·Hoe maak je een harde schijf v…
·Cat 5 kabel Specificaties 
·Hoe de harde schijf voor de Fu…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Wat kan de Apple iPad doen? 
Wat betekent 3G Mean op de iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een laptop te laten werken me…
·Hoe Fix Transcend Flash Drives 
·Hoe je computers koppelen met een USB-ka…
·Hoe te Gedeeld videogeheugen in de Phoen…
·Aanbevolen Firewire IEEE -1394 PCI kaart…
·Windows 98 Flash Drive Problemen oplosse…
·Acer Aspire 3000 Geheugen Installatie 
·Hoe te configureren van een HP Jetdirect…
·Wat is een laptop voor gebruikt? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com