Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
C2 Vs . C3 Stepping
Advanced Micro Devices vrijgegeven van de C3 stepping versie van de Phenom II X4 Model 965 microprocessor chip in november 2009 , het vervangen van de C2 -versie geïntroduceerd in augustus van dat jaar . De tijdelijke code verwijst naar een update voor het ontwerp van de chip ; van C2 naar C3 is een kleine stap , zodat de verschillen tussen de twee chips zijn van ondergeschikt belang . Technologie

De Phenom II X4 Model 965 is een 64 - bit microprocessor met vier kernen , of centrale verwerkingseenheden . Elke kern heeft twee 64K Level 1 geheugen caches , een voor programma-instructies , de andere voor data , daarnaast , de microprocessor heeft vier 512KB Level 2 caches en een 6MB Level 3 cache . AMD maakt de chip met een 45 nanometer , wat resulteert in een circuit met 758 miljoen transistors . De Phenom II X4 is een high-performance processor concurreren met Intel's Core i5 - 750 .
Speed ​​en Overklokken

De standaard klokfrequentie is 3400 MHz voor de C2 en C3- stepping versies van de chip , hoewel de C3 -versie laat overklokken - toenemende klokfrequentie instellingen van de pc - tot ongeveer 4000 MHz . Hoewel overklokken meestal vervalt de garantie van een computer , in enkele gevallen chipmakers zorgen voor deze aanpassingen .
Prijs

De C2 stepping versie van het model 965 geretailde voor $ 245 en de C3 -versie verkocht voor $ 195. Zoals de overgang van C2 naar C3 betrokken slechts kleine wijzigingen , AMD ervoor gekozen om de prijs voor de bijgewerkte chip te verminderen . Het is een gemeenschappelijke werkwijze voor component makers om geleidelijk verminderen van de prijs van een microprocessor model , hoewel ze kosten premium prijzen voor de nieuwste apparaten .
Stroomverbruik

De fabriek specificatie voor C2 stroomverbruik is 140 watt , de C3 verminderd deze tot 125 watt . De vermogensreductie is de grootste verandering tussen de twee versies van de chip . Met een lager stroomverbruik geeft betere mogelijkheden voor overklokken , een overgeklokte chip loopt heter dan een run op de snelheid fabriek , dus het verlagen van wattage van de chip maakt het mogelijk om koeler vanaf het begin gerund
< br . >

Previous: Next:
  Computer Drives
·Solaris Processor Informatie 
·De verschillen tussen de PDA e…
·Hoe je je zaak eigen PC ontwer…
·Over LinkSys routers 
·Hoe maak je een vingerafdruksc…
·Hoe te : Belkin Wireless Print…
·Mini SD Card Instructies 
·Hoe kan ik iTunes films overze…
·Hoe te WD Passport Software Un…
  Related Articles
iPad 16 Vs . iPad 32 
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Google Android Tablet PC Vs . iPad 
Que Vs . iPad 
16gb iPad Vs . 32gb iPad 
Android Pads Vs . de iPad 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
iPad Vs . Android Tablet 
  Hardware Articles
·Resource Guide voor de Satellite L300 -s…
·Ik kan niet booten vanaf een USB 
·Hoe kan ik booten vanaf een cd op NC8000…
·Hoe te openen de zaak op een Dell 531S D…
·Hoe maak ik verbinding een HP 4200 print…
·Hoe je draadloze signalen ophalen 
·Targus Notebook AC Adapter Tips 
·PC Problemen met de batterij 
·Hoe om bestanden te herstellen op MyBook…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com