Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> BIOS >> Content
Wat is Phoenix BIOS Mode?
Phoenix Technologies is een software bedrijf opgericht in 1979 . Een van de meest populaire software programma's die door Phoenix is de Phoenix BIOS . De Phoenix BIOS programma staat bekend als een zeer flexibele programma in meerdere talen beschikbaar . Als u de computer kocht in de afgelopen 20 jaar , is de kans groot dat het een Phoenix BIOS- programma omvat . Wat is BIOS ?

BIOS
staat voor Basic Input /Output System . Wezen , BIOS is een programma dat wordt gebruikt om uw computer te bedienen vanaf het moment dat het laarzen aan de tijd dat het Windows-besturingssysteem neemt de controle . Denk aan BIOS alsof het een wekker . BIOS is verantwoordelijk voor het ontwaken van uw computer , zodat het kan functioneren op een manier die u wilt.
Kenmerken van Phoenix BIOS

Verschillende BIOS- programma's bestaan ​​. Een van hen , Phoenix BIOS , gemaakt door Phoenix Technologies . verschilt van de meeste BIOS -programma's in dat het kan worden genavigeerd met behulp van op en neer pijltoetsen en plus en min toetsen . Daarnaast Phoenix BIOS kunnen gebruikers gemakkelijk instellingen, zoals opstartvolgorde , systeemtijd en- datum , video- configuratie en het wachtwoord wilt wijzigen . Gebruikers zijn verplicht om handmatig eventuele wijzigingen op te slaan .
Taken

De eerste taak uitgevoerd door het BIOS is een hardware controle . BIOS zal uw computer te testen en waarschuwen u van alle belangrijke hardware storingen . Deze hardware test wordt ook wel aangeduid als een Power - On Self Test ( POST ) . Na het BIOS van uw computer is getest , het programma laadt uw besturingssysteem . Daarnaast BIOS laat uw besturingssysteem kan communiceren met alle aangesloten apparaten , zoals draagbare harde schijven en keyboards , en slaat de datum , de tijd en de systeemconfiguratie .
Access

Hoe u de Phoenix BIOS -programma in te voeren hangt af van de fabrikant van uw computer . De meeste nieuwe computers biedt u toegang op Phoenix BIOS door op " F1 " , " F2 " , " DEL " , " ESC " of " F10 " . Oudere computers in het algemeen mogen gebruikers toegang tot Phoenix BIOS door op " CTRL + ALT + Esc " , " CTRL + ALT + INS " , " CTRL + ALT + Enter " , " CTRL + ALT + S " , Page Up -toets , of Page Down toets . Sommige oudere computers verschijnt een scherm vertellen u hoe u toegang Phoenix BIOS ; dit scherm verscheen voor een paar seconden na het aanzetten van de computer
Waarschuwing

Phoenix BIOS is . verantwoordelijk voor de goede werking van een aantal essentiële onderdelen van uw computer . Deze omvatten uw beeldscherm , toetsenbord en het besturingssysteem . Phoenix BIOS is zeer flexibel . Als je eenmaal in de Phoenix BIOS -programma , een simpele druk op de pijltjestoets kan voorkomen dat een functie van laden . Dus , nooit voer Phoenix BIOS tenzij u zeker weet dat u weet wat u doet .

Previous: Next:
  BIOS
·Hoe de BIOS in een Gateway FX …
·Hoe te herstellen of Flash -BI…
·Hoe je BIOS Access op een 386 
·Hoe om te controleren BIOS op …
·BIOS Setup -en CMOS-batterij F…
·Hoe de BIOS -menu Toegang 
·Hoe een BIOS-wachtwoord resett…
·Toegang tot een Balance Laptop…
·Hoe de BIOS bijwerken op een A…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Wat Goed Is de iPad ? 
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
  Hardware Articles
·Hoe Rip Van een dvd- drive 
·Wat is het verschil tussen een Ide noteb…
·Hoe kan ik een HP LaserJet 2840 Reset 
·Wat is een beschrijfbare schijf ? 
·Hoe de marges op een HP Deskjet F4180 Ve…
·Hoe maak je een verbinding blokkeren om …
·Hoe naar Standaardwaarden instellen op e…
·Software voor de Lexmark Z515 
·Specificaties voor de HP Pavilion DV9727…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com