Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Software voor de Lexmark Z515
Een goedkope kleurenprinter , de Lexmark Z515 inkjet printer bevat een stuurprogramma dat de printer interfaces op de computer , evenals een hulpprogramma voor interne functies van de printer . Device driver van de printer is beschikbaar voor zowel Windows als Mac -systemen en is vereist voor de printer te werken . De software van de Lexmark Z515 komt op een enkele cd - rom en is ook beschikbaar rechtstreeks van Lexmark . Printer Driver - Windows

Windows device driver van de printer is een software programma dat wordt geleverd met de Lexmark Z515 . De bestuurder maakt deel uit van de installatiewizard van de printer die is opgeslagen op de Lexmark -cd - rom . De bestuurder is platform - specifieke en wanneer u de Lexmark cd , het installatieprogramma wordt automatisch , detecteert uw Windows-of Mac-systeem en start het installatieproces . De Windows -driver is compatibel met Windows 7 , Vista , XP , 98 , 2000 en Me -systemen
Printer Driver - . Mac

Als de Lexmark driver installatie programma detecteert u het programma op een Mac draait, installeert het de Mac OS X-versie van de printerdriver . De Mac driver printer is compatibel met OS X 10.1.5 of een hogere versie , inclusief OS X versie 10.2.x , 10.3.x en 10.4.x , met de X 's die de verschillende releases binnen die versie klasse .

Lexmark Solution Center

Lexmark Solution Center is het tweede softwareprogramma meegeleverd met de Lexmark Z515 . Dit programma beheert inktniveaus van de printer , nieuwe inktcartridge installeren , printkop reiniging , inktpatronen mondstukreiniging en inktpatronen uitlijnen processen . Daarnaast is de Lexmark Solution Center geeft u toegang tot de Lexmark website rechtstreeks voor het bijwerken van het stuurprogramma van de printer . Het programma geeft ook basisafdrukfuncties tips over hoe u uw printer beter te gebruiken , het oplossen van problemen en informatie over wat er momenteel wordt afgedrukt . De Lexmark Solution Center is op dezelfde cd als device driver van de printer .
Toegang Lexmark Solution Center

Om toegang te krijgen tot de Lexmark Solution Center , klik op " Start ", " Alle programma's , " " Lexmark 510 Series , " " Lexmark 510 Series Solution Center " als u Windows . Als een Mac gebruikt, klik dan op uw harde schijf icoon Mac's dan de map "Programma's " . Klik op de map " Lexmark 510 Series " en vervolgens " Lexmark 510 Series Solution Center . " Merk op dat tijdens de installatie van de printer , wordt u gevraagd of u wilt de Lexmark Solution Center automatisch wordt geopend wanneer u op te zetten of de computer opnieuw opstart . Dit programma instellen om automatisch te starten houdt u op de hoogte van de status van uw Lexmark Z515 's te allen tijde .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een Lexmark 6570 P…
·Hoe te Refill Okidata Toner 
·Installatie-instructies voor d…
·Hoe de inktpatroon wijzigen op…
·Wat is een trommel op een HL- …
·Hoe kan ik een HP Deskjet D132…
·Printen op 4 - by - 6 Paper 
·Hoe een HP IP -printer gebruik…
·Hoe Hook Up Your Canon Pixma M…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Android te gebruiken zon…
·Kindle DX Specs 
·Wat is het verschil tussen een mobiele C…
·Wat gebeurt er als het installeren van e…
·Hoe te Pas de kleur op mijn Samsung Moni…
·Hoe is een server anders dan een Werksta…
·Op een gegeven moment zal je waarschijnl…
·Hoe te vertellen als mijn MacBook is 32 …
·Classificaties van Computer Memory 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com