Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Op een gegeven moment zal je waarschijnlijk uitputten de opslag beschikbaarheid van uw enkele harde schijf , vooral als je gewone films , programma's en andere grote bestanden te downloaden van het internet
Hoe maak je een harde schijf installeren . Om deze limiet te overwinnen , kunt u een tweede harde schijf op uw computer met opslagcapaciteiten installeren tot meerdere terabytes . Een harde schijf installeren klinkt misschien eng , maar de procedure is lang niet zo ingewikkeld als je zou denken . Moderne SATA harde schijven maken de installatie nog eenvoudiger , omdat ze geen jumper instellingen die de computer hoe elke harde schijf betrekking vertellen vereisen . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Anti - statische pols - band
Molex - naar - SATA- adapter
Toon Meer Aanwijzingen
1

Afsluiten uw computer en de stekker uit het stopcontact of een overspanningsbeveiliging.

Draai 2 de twee kruiskopschroeven aan de achterzijde , rechterkant van uw computerkast en schuif het zijpaneel . Sommige gevallen kunnen anders te openen , zodat de handleiding van uw computer raadplegen om zeker te zijn .
3

Schuif de anti - statische pols - band over je pols en klem de andere kant van de metalen frame in uw computer . Dit beschermt uw computer tegen potentieel schadelijke statische ontlading .

Schuif de vaste schijf in de 3,5 inch caddy , meestal in de buurt van de voorkant van de behuizing 4 . Zorg ervoor dat de harde schijf -aansluitingen zijn naar buiten gericht . Bevestig de harde schijf met de vier kruiskopschroeven , twee aan elke kant . Hoewel dit de meest voorkomende methode , sommige gevallen gebruik van een klem- of tray - type bijlage methode . Raadpleeg uw handleiding voor meer specifieke instructies .
5

Zoek een SATA power connector van voeding van de computer . Er zijn meestal meerdere kabels die uit deze eenheid , dus zoek de een met een L - vormige aansluiting op het einde . Dit is de SATA power connector . Als je niet zo'n connector hebt , zal er een vier - pins , rechthoekige Molex connector in plaats daarvan . Bevestig een Molex - naar - SATA- adapter om deze stekker om te zetten naar een SATA-aansluiting . Steek de SATA- voedingskabel aan op de netaansluiting op uw harde schijf . Dit is het uiterst links , L - vormige verbinding .
6

Sluit een SATA data kabel van de SATA- poort op uw moederbord op de SATA data -poort op uw harde schijf . Raadpleeg uw moederbord of de handleiding van de computer als u problemen hebt met het vinden van deze poort op uw moederbord . De harde schijf van data poort is aan de direct rechts van de stroomaansluiting .
7

Sluit de computer zaak , steek de stekker weer in en het opstarten van uw computer . Windows herkent automatisch de nieuwe harde schijf .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe de CMOS-batterij vervangen…
·Hoe je Dual Layer DVD's Gegeve…
·Hoe je DSL gebruiken Met Magic…
·Hoe de beste prestaties uit uw…
·Hoe kan ik zien welke Been Is …
·Hoe op te lossen een Drie Vari…
·Hoe kan ik een DVD Regio Unloc…
·Hoe maak je een draagbare hard…
·De beste oscilloscopen 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te registreren AppleCare 
·Hoe maak je een Zebra printer resetten n…
·Hoe te Turn on Presentatie Mode op een D…
·Wat is de iCatch PC Camera ? 
·Hoe je HP Laserjet 1000 gebruiken met Wi…
·Hoe te ATA maken op een USB-drive -kabel…
·Hoe kan ik een Dell Latitude D20 Start 
·Specificaties voor de Maxtor 6L250RO 
·Hoe vindt u de max RAM uw computer kan o…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com