Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
De beste oscilloscopen
oscilloscopen zijn controle-apparaten gebruikt om elektrische activiteiten diagnosticeren en opsporen van problemen in elektrische signalen . Deze elektrische signalen worden vervolgens grafisch op een scherm, zoals een monitor , het meten van de amplitude van het signaal . Er zijn analoge en de digitale oscilloscopen , met de digitale oscilloscopen aan populariteit wint en de snelle vervanging van de meeste analoge oscilloscopen vanwege extra flexibiliteit , rekenkracht en functies , zoals meerdere displays , beschikbaar in digitale modellen . PicoScope 6000 serie

De PicoScope 6000-serie
is een pc-gebaseerde digitale oscilloscoop met 4 kanalen , 350 MHz , 5GS /s bemonstering en 1 GS van het geheugen . De PicoScope 6000-serie is het product van 18 jaar cumulatieve ervaring in de test- en meet -industrie , en is een toonaangevende oscilloscoop met een hoge bandbreedte en sampling rate . Het heeft 350 MHz analoge bandbreedte en sampling rate van 5 GS /s , het weergeven van enkel schot pulsen met 200 ps tijdsresolutie . Het wordt geleverd met 10.000 - golfvorm buffer , x100 , 000.000 zoom , CAN-bus -decodering , masker limiet testen , 350 MHz spectrum analyzer , willekeurige golfvorm en functie generator , high - speed USB 2.0-interface en een software development kit . Het ondersteunt ook Engels , Frans , Italiaans, Duits , en Spaans . De PicoScope kost $ 6500 tot $ 7500 .
PicoScope 9211 PC oscilloscopen

De PicoScope 9211 werd ontwikkeld als een betaalbare optie om duurdere oscilloscopen met gelijkaardige waaier van functies en specificaties . Het is een complete oplossing voor pc- oscilloscoop , die signaalkarakterisatie , pre - naleving van het testen van elektrische TDR en TDT , alsmede de productie pass /fail testen omvat . Het wordt geleverd met 12 GHz- bandbreedte op twee kanalen , optische en elektrische ingangen , dual time uitvalsbasis 10ps/div , tot 10 GHz trekker bandbreedte en ActiveX-component . Het heeft een Ethernet-verbinding en geïntegreerde klok herstel met snelheden tot 2.7 Gbps . Ook de Ethernet -verbinding kan de PicoScope worden bediend en weergegeven op meerdere computers tegelijk op afstand . De PicoScope is geprijsd rond de $ 11.500 .
WaveMaster 830Zi oscilloscoop

WaveMaster 830Zi oscilloscoop is voor senior level ingenieurs die zich bezighouden met jitter en seriële data-integriteit . Voor ingenieurs werken met standaarden zoals SAS /SATA 6 PCLE Gen3 , en USB3 , dit oscilloscoop biedt uitzonderlijke snelheid en efficiëntie . Het is de eerste en momenteel de enige , oscilloscoop een real -time bandbreedte van 30 GHz bereikt , met een bemonsteringssnelheid van 80 GS /s . Het heeft een 15,3 inch touch - screen display , 40Mpts/Ch digitale bandbreedte interleaved ( DBI ) oscillatie . Het is uitgerust met een 50 Ohm /1 mega ohm invoercapaciteit die externe adapters of voedingen niet vereist . Het is ook uitgerust met software support en een grote verscheidenheid van opties die het mogelijk maakt om meer uitvoeren . Het is geprijsd rond de $ 199.500 .
Agilent Infiniium DSO9404A

Dit 4 GHz , 10/20 GSa /s , 4-kanaals oscilloscoop heeft een 15 -inch XGA scherm , een standaard harde schijf en biedt drie instrumenten in een: scope , logic analyser en protocol analyzer . Het biedt een van de breedste scala van debug en compliance software- applicaties , met inbegrip van MATLAB -software , waarmee u uw eigen gereedschap - sets te creëren , zoals meet- en analyse routines , filters of toepassingen . Prijzen beginnen bij $ 41.000 , en het komt met een garantie van 3 jaar .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een USB Non - Verw…
·Hoe de Hard Drive Revive zonde…
·Delen van een Floppy Disk Driv…
·Hoe de Cluster Grootte van een…
·Hoe je beschadigd bestand repa…
·Wat doet het formatteren van e…
·Hoe om te bepalen van de reël…
·Hoe af te nemen van de Write -…
·Media Card Recovery 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Linux- computer te bouwe…
·Hoe je het moederbord vervangen op een S…
·Hoe maak je een Flash Disk Recover 
·Hoe te Teksten Bereid je voor op de iPad…
·Het papier worden niet ingevoerd in My C…
·Hoe te Larger Than Vier gigabyte op een …
·Toegang tot een video-ingang poort op ee…
·Toegang krijgen tot de Recovery Software…
·Specs op de GeForce 6800 GT 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com