Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe je het moederbord vervangen op een Sony VAIO model PCG - 7M1L
Als uw Sony Vaio PCG - 7M1l laptop is gestopt met werken of voortdurend bevriest , dan heb je de meeste kans hebben een beschadigd moederbord . Het moederbord is het brein van de computer . Als het slecht gaat , stopt de computer normaal functioneert . U kunt het moederbord zelf vervangen , maar moet je eerst een professionele technicus blik op uw computer om te controleren of het moederbord is het probleem . Als je het moederbord vervangen en het is niet het probleem , of niet het enige probleem , dan is uw computer nog steeds niet werken. Instructies
1

Bereid de Sony laptop door het afsluiten van de computer uit, koppel de computer en verwijder de batterij . Dit zijn veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat er geen plotselinge elektrische ontlading bij het verwijderen of installeren van het moederbord . Kopen van 2

Til het scherm gedeelte en verwijder het hoofdpaneel met behulp van een platte schroevendraaier . Aan de zijkant van de laptop onder het hoofdpaneel , moet er een vouw die gaat rondom de laptop . Plaats de schroevendraaier hoofd in die plooi en wrikken het hoofdpaneel af .
3

Til het paneel en haal de draad die het bovenste paneel wordt aangesloten op het moederbord . Het moet gewoon af te trekken , maar wees voorzichtig niet om het paneel of schade aan de connector . Verwijder het plastic paneel .

Schroef 4 het toetsenbord met behulp van een kruiskopschroevendraaier . Er moeten vier schroeven aan te sluiten op de computer . Til het toetsenbord en verwijder de kabel van het toetsenbord op het moederbord en verwijder het toetsenbord .

Schroef 5 het moederbord en ontkoppel alle kabels aangesloten zijn, zoals de ene naar de harde schijf en Ethernet kaart. Het moet gewoon tillen recht omhoog, maar heel voorzichtig zijn als je niet wilt dat de aansluitingen voor de nieuwe moederbord beschadigen .

Plaats 6 het nieuwe moederbord in de Sony laptop en sluit alle bedrading . Plaats het toetsenbord en het deksel , en dan vuur van de computer om te controleren of alles werkt te maken .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe de Graphics Upgrade op een…
·Hoe kan ik een laptop Discover…
·Hoe maak je extra geheugen te …
·Hoe maak je een Screen Protect…
·Hoe maak je een harde schijf s…
·Hoe te herstellen Mijn HP Pres…
·Kan ik een draadloze internet …
·Hoe te kopiëren Muziek , Foto…
·Laptop Laptop Data Transfer 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een harde schijf te verwijde…
·De beste manier om te scannen Foto's 
·Hoe de Kingston Data Traveler Gebruik 
·Hoe Computer Hardware Fix 
·Computer Definitie van SDRAM 
·Hoe Dell 948 Printer inkt Fix 
·Creative Labs T3000 Specs 
·Hoe kan ik een goedkope mini- laptop kop…
·Asus Eee Netwerkverbindingsproblemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com