Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe een HP IP -printer gebruik over een LAN -netwerk Monitor
De mogelijkheid om printers te controleren via een netwerk is een waardevolle aanwinst voor netwerkbeheerders . Door het ontvangen van waarschuwingen over de status van netwerkprinters , kan een beheerder snel kan reageren op kwesties vóór de aanmelding van een probleem door de gebruikers . Monitoring Hewlett - Packard ( HP ) printers via een LAN -netwerk kan worden bereikt door het gebruik van HP Easy Printer Care -software , die gratis beschikbaar is van HP . HP Easy Printer Care -software kan worden uitgevoerd op Windows XP , Windows Vista , Windows 7 en Windows Server 2003 . Instructies

Download HP Easy Printer Care -software ( se Resources ) 1 . Wanneer u wordt gevraagd , slaat u het installatiebestand op uw bureaublad . Kopen van 2

Dubbelklik op de HP Easy Printer Care installatieprogramma om de software te installeren . Accepteer de software licentie overeenkomst en klik op " Next" om verder te gaan . Kies een locatie om de software te installeren of accepteer de standaardlocatie en klik op ' Install '. De HP Easy Printer Care -software op de computer geïnstalleerd .
3

Start de HP Easy Printer Care -software . Klik op de knop Windows "Start " en vervolgens op " Alle programma's . " Selecteer " Hewlett - Packard " van het scherm en klik vervolgens op "HP Easy Printer Care . " De Easy Printer venster HP Care programma wordt geopend .
4

Vind de beschikbaar om uw computer printers . De Easy Printer Care -venster HP zal een lijst van de printers aangesloten op uw pc . In de " Devices" venster van de Easy Printer Care -venster HP , klik op " Andere printers zoeken " om netwerkprinters te lokaliseren . Selecteer de " Algemeen zoeken " knop in de " Andere printers zoeken " venster en klik op de knop "Volgende " om te zoeken naar alle HP- printers op het netwerk .
5

Selecteer printers te controleren . Een lijst met beschikbare HP- printers worden weergegeven in de Easy Printer Care -venster HP . Klik op de printers onder " Beschikbare printers " te worden gecontroleerd en klik vervolgens op de pijl naar rechts ( >> ) om deze printers toe te voegen aan het vak " Add Printers " in de Easy Printer Care -venster HP . Klik op " Next " om verder te gaan . De " Alert Settings " knop zal worden getoond in de Easy Printer Care -venster HP onder " Instellingen aanpassen . "
6

Configureer de instellingen voor de HP netwerkprinters . Klik op de " Alert Settings " knop in de Easy Printer Care -venster HP . De gekozen in stap 5 printers wordt weergegeven . Klik op elk opgenomen om waarschuwingen aan of uit te zetten voor het apparaat , om te configureren welke omstandigheden zal een waarschuwing prompt en in te stellen hoe vaak HP Easy Printer Care printers voor nieuwe waarschuwingen zullen pollen printer . Klik op de knop "Opslaan" om de instellingen op te slaan alarm melding . Het venster " Instellingen aanpassen " verschijnt weer .

Lijst gemonitord printers 7 . Klik op de knop "Voltooien" in het venster " Instellingen aanpassen " . De " My HP Printers" scherm zal verschijnen , waarin de gekozen voor de controle in stap 5 printers . Bij HP Easy Printer Care detecteert een alarmtoestand in geen van deze printers , zal er een dialoogvenster verschijnen de melding van de signalering en de getroffen printer .

Previous: Next:
  computer Printers
·Handmatig reinigen van een ink…
·Hoe te Papier vastgelopen in d…
·Hoe maak je een Carriage Jam w…
·ESP Kodak Eisen 
·Hoe kan ik een HP LaserJet 333…
·Hoe maak je een Clean -kleuren…
·Verbinding maken met een print…
·How to Set Up Printing voor ee…
·Hoe te Refill een HP 11A Cartr…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een HP LaserJet 4700 Align 
·Hoe kan ik mijn computer aan te sluiten …
·Hoe kan ik herstellen mijn HP Pavilion T…
·ATI Theater 650 Pro kenmerken 
·Hoe de CMOS-batterij vervangen in een De…
·Hoe te Robotic Stuff Bouwen 
·Hoe je wachtrij Monitoring configureren …
·Hoe weet ik of een Memory Module Is High…
·Hoe te Refill Continuous Ink 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com