Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe de CMOS-batterij vervangen in een Dell Laptop
Wanneer je afsluiten van de Dell- laptop , bepaalde instellingen bekend als BIOS- instellingen worden opgeslagen in een reserve gedeelte van het geheugen aangedreven door een CMOS-batterij . Deze instellingen omvatten de datum en tijd , alsmede alle wijzigingen die u hebt aangebracht in het BIOS van uw laptop , zoals aanpassingen aan de processor instellingen van de laptop of de opties voor energiebeheer . Als de geïnstalleerde CMOS batterij uitgeput raakt , kunt u een vervangende installatie , maar de moeilijkheid van het vervangende proces varieert afhankelijk van het model van uw laptop . Wat je nodig hebt
CMOS batterij voor kruiskopschroevendraaier
Plastic peutergereedschap
Toon Meer Aanwijzingen
Voorbereiding
1

Zet uw laptop en ontkoppel alle aangesloten kabels, inclusief het netsnoer . kopen van 2

Klap het beeldscherm dicht en draai het apparaat over en onderzoekt het onderste paneel .
3

Zoek de geïnstalleerde batterij -module en schuif het batterijslot ( naast de batterij ) in de ontgrendelde stand . Trek de geïnstalleerde batterij module uit de laptop en zet het opzij .
Battery Under Base Panel
4

Houd de laptop ondersteboven en zoek het paneel basis set in de onderzijde van de draagbeugel . Verwijder alle schroeven die het paneel op zijn plaats ( op sommige modellen , kunt u alleen nodig hebt om een schroef te verwijderen )
5

zoeken de randen van het paneel voor een uitsparing ; . Indien aanwezig , plaatst u de wrikken hulpmiddel in de uitsparing en gebruik deze om til het paneel . Schuif het basispaneel naar de buitenrand van de laptop . Verwijder het paneel en leg het opzij .
6

Bestudeer het moederbord van de laptop en zoek de CMOS-batterij . Koppel de kabel van de accu aansluiten op het moederbord , verwijder dan de batterij en leg het opzij . Sluit uw vervangende CMOS- batterij en plaats deze in de CMOS-batterij compartiment .
Batttery Onder Toetsenbord
7

Onderzoek de onderkant van de laptop en verwijder de schroeven waarmee zowel het toetsenbord en de polssteun naar de basis van de laptop . De terugkeer van de laptop naar een rechtopstaande positie en gebruik je peutergereedschap aan de bovenkant van het toetsenbord los te maken van de laptop basis ( op sommige modellen , moet u eerst wrikken een LED deksel eraf ) . Draai het toetsenbord om en haal de bijgevoegde kabel van het moederbord . Verwijder het toetsenbord en leg het opzij . Til de polssteun en ontkoppel de bijgevoegde kabel uit de connector .
8

Ontkoppel de luidsprekers van de laptop uit de I /O-kaart . Verwijder de schroeven waarmee de luidsprekers op hun plaats . Verwijder de luidsprekers en leg ze opzij . Zoek en verwijder de schroeven waarmee de vaste schijf op zijn plaats . Pak de treklipje verbonden aan de vaste schijf . Schuif het geheel in de richting van de buitenkant van de laptop totdat je voelt het loskoppelen . Verwijder de assemblage en leg het opzij .
9

Zoek de geïnstalleerde geheugenmodule . Duw de clips elkaar aan weerszijden van de geïnstalleerde geheugenmodule . Pak de module aan het kunststof randen , trek de module uit de connector . Zet de module opzij .
10

Onderzoek de onderkant van de laptop en verwijder de schroeven waarmee de polssteun beugel aan de basis van de laptop . Terug de laptop om rechtop en trek de knop uit de polssteunbeugel . Verwijder de beugel en leg het opzij . Onderzoekt het moederbord en zoek de Bluetooth-kaart . Verwijder de schroef waarmee de kaart op zijn plaats , til de kaart omhoog en uit de laptop .
11

Zoek de knoopcel batterij . Koppel de kabel die van de accu op het moederbord . Gebruik uw peutergereedschap om de batterij van de locatie ( in sommige gevallen kan het worden gelijmd in plaats ) te verwijderen . Plaats uw nieuwe CMOS batterij op dezelfde plek en sluit de bijgevoegde kabel naar het moederbord .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe vaak moet je fysiek reinig…
·Wat is het verschil tussen een…
·Hoe Laptop Graphic Cards 
·HP 9429 Specs 
·Hoe kan ik een Eee Processor U…
·Specificaties voor de Toshiba …
·Instructies voor Demontage van…
·Hoe te verbinden uw laptop Doo…
·Vergelijk de Acer Aspire ZG5 a…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe het opzetten van een Lexmark X6170 
·Compaq 2940 Specs 
·Hoe te Click Input gebruiken in Xilinx 
·Hoe kan ik Flash -BIOS in DOS Met Vista 
·Hoe te verwijderen ATI Radeon Drivers 
·Hoe te identificeren een Multimedia Audi…
·Beschrijving van Intel-processors 
·Hoe maak ik Overclock een NVIDIA GeForce…
·Hoe Hook Up een Radeon X1400 PC naar een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com