Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
HP 9429 Specs
Deel van de HP Notebook bereik , de HP Pavilion dv9429 is een veelzijdige laptop die kan worden gebruikt voor uiteenlopende doeleinden . Of je er nu op als een business tool of als de poort naar uw social media wereld , de 9429 is krachtig genoeg om uw behoeften te behandelen , maar toch compact genoeg dat je het overal kunt nemen . Hardware

De 9429 heeft een maximale ondersteund geheugen van 2048MB . Het wordt aangedreven door 2,2 GHz AMD Turion ™ dual core -technologie en heeft een 200GB dual HDD harde schijf . Het beeldscherm is een 17 - inch , breedbeeld , high - definition beeldscherm met een resolutie van 1440 bij 900 . De 9429 heeft ook een geïntegreerde Ethernet en 56k modem . A 90W AC adapter laadt de acht - cell lithium batterij , zodat u zelfs werken wanneer er geen stopcontact in de buurt. De laptop is midden-tot licht - gewicht bij een totaal van £ 7,8 , waardoor het gemakkelijk mee te nemen . Echter , het is ook vrij groot voor een laptop , meet 15,16 centimeter in lengte en 11,65 centimeter breed .
Prestaties

De 9429 heeft een veelheid aan speciale functies ingebouwd in het. Voor multimedia doeleinden , is een microfoon is geïntegreerd in de behuizing van de laptop . Dit bespaart de moeite van het hebben van een apart aan te schaffen en maakt de 9429 extreem veelzijdig als het gaat om het gebruik van programma's zoals Skype en Google Video . Om de multimedia te verbeteren , is er ook een camera ingebouwd in de laptop ook. Voor connectiviteit , HP voegde diverse externe poorten om de gebruiker aansluitmogelijkheden geven . Evenals vier USB -poorten , is er een hoofdtelefoon uitgang en een vijf - in-een kaartlezer . De kaartlezer is compatibel met SD , XD , Memory Stick en multimedia kaarten . De machine wordt geleverd met oordopjes stereo hoofdtelefoons en mobiele afstandsbediening .
Software

De HP 9429 wordt compleet geleverd met een scala aan software , waaronder de Windows ® , Vista Premium besturingssysteem en een 60 - dagen probeerversie van Microsoft ® Office 2007 . Andere software omvat een scala van multimedia programma's zoals HP PhotoSmart Essentials , Roxio Creator 9 Basic en RealRhapsody . Voor totale bescherming computer , de latptop heeft Norton Security 2007 voor 60 dagen , met de optie tot koop van de volledige licentie . Zoals bij elke HP aankoop , elke klant heeft een jaar gratis technische ondersteuning en een jaar gratis garantie op hardware ondersteuning ook.

Previous: Next:
  laptops
·Lijst van onderdelen die nodig…
·Hoe kan ik een laptop in het V…
·Hoe kan ik een Toshiba P105 De…
·Waarom is de batterij niet opl…
·Mijn Toshiba Laptop accu niet …
·Hoe maak je een cd rom te verw…
·Hoe maak je verbinding SATA HD…
·Hoe maak je een T60 Fan Vervan…
·Hoe de Toshiba Parallel Loopba…
  Related Articles
iPad Tech Specs 
De specificaties van de iPad 
Specs van de Apple iPad 2 
Video Specificatie voor de iPad 
iPad CPU Specs 
Specs voor een 16GB iPad 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
  Hardware Articles
·Hoe te Humming Sound Fix in een computer…
·Hoe maak je opnieuw installeren Dell Med…
·Hoe te converteren 1.8 HD ( ZIF ) naar I…
·Hoe te Cartridges reinigen voor een Brot…
·Hoe maak je een Plastic Keyboard Cover G…
·Hoe maak je een harde schijf in een Macb…
·Hoe weet ik in wat Port Mijn USB -kabel …
·Tips voor een Intel Core 2 Duo iMac 
·How Come My Printer Zal het papier niet …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com