Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe maak je een Clean -kleurenprinter Testpagina Make
Een testpagina wordt afgedrukt voor controle van de afbeeldingen en tekst resultaten van de printer . Een testpagina afdrukken voor een zwarte inkt printer is niet moeilijk , zoals je kunt gewoon elke tekst af te drukken . Echter , het testen van een kleurenprinter is een iets ingewikkelder in die u nodig hebt om elke kleur te controleren om ervoor te zorgen dat de cartridges in de printer zijn het verstrekken van juiste kleuren op de pagina . Instructies

Open Microsoft Word 2007 op uw computer 1 . Klik op de ronde grote knop met Office logo op de linker bovenhoek van het venster . Selecteer " Nieuw" en klik op " Leeg document , " en klik op "Create . " Kopen van 2

Ga naar het tabblad "Invoegen " in het bovenste menu . Selecteer " Tafel " en maak een tafel met zeven kolommen en zes rijen .
3

Ga terug naar het tabblad "Home " . Zoek de kleine " Shading " icoon in het menu . Klik op het kleine pijltje naast dit pictogram . Selecteer een toon van grijs , dat is ongeveer 80 procent wit en 20 procent zwart . Klik op elke cel van de eerste rij om de cellen te vullen met de lichtgrijze tint .
4

Ga terug naar het pictogram " Shading " en selecteer een benaderende donkerdere grijstint ( bijvoorbeeld 50 procent wit en 50 procent zwart ) . Klik op elke cel van de tweede rij .
5

Ga terug naar het pictogram " Shading " en selecteer een nog donkerdere tint grijs ( bijna zwart ) . Klik op elke cel van de derde rij .
6

Selecteer zwarte kleur uit het kleurenpalet van de icoon " Shading " . Klik op elke cel van de vierde rij om hem te vullen .
7

Selecteer de lichtste tint rood ( bij benadering roze ) uit het kleurenpalet . Klik op de eerste cel van de vijfde rij om kleur te vullen in het. Selecteer nu een medium kleur rood uit het kleurenpalet en klik op de eerste cel van de zesde rij om kleur te vullen in het. Selecteer rode en klik op de eerste cel van de zevende rij .
8

Selecteer de lichtste tint oranje uit het kleurenpalet . Klik op de tweede cel van de vijfde rij om kleur te vullen in het. Selecteer nu een medium tint oranje uit het kleurenpalet en klik op de tweede cel van de zesde rij om kleur te vullen in het. Selecteer oranje en klik op de tweede cel van de zevende rij .
9

Selecteer de lichtste kleur van geel uit het kleurenpalet . Klik op de derde cel van de vijfde rij om kleur te vullen in het. Selecteer nu een medium schaduw van geel uit het kleurenpalet en klik op de derde cel van de zesde rij om kleur te vullen in het. Selecteer geel en klik op de derde cel van de zevende rij .
10

Selecteer de lichtste tint groen uit het kleurenpalet . Klik op de vierde cel van de vijfde rij om kleur te vullen in het. Selecteer nu een medium tint groen uit het kleurenpalet en klik op de vierde cel van de zesde rij om kleur te vullen in het. Kies groen en klik op de vierde cel van de zevende rij .
11

Selecteer de lichtste tint blauw uit het kleurenpalet . Klik op de vijfde cel van de vijfde rij om kleur te vullen in het. Selecteer nu een medium tint blauw uit het kleurenpalet en klik op de vijfde cel van de zesde rij om kleur te vullen in het. Selecteer blauw en klik op de vijfde cel van de zevende rij .
12

Selecteer de lichtste kleur van paars uit het kleurenpalet . Klik op de zesde cel van de vijfde rij om kleur te vullen in het. Selecteer nu een medium schaduw van paars uit het kleurenpalet en klik op de zesde cel van de zesde rij om kleur te vullen in het. Selecteer paars en klik op de zesde cel van de zevende rij .
13

Print deze pagina . De tabel moet afgedrukt met precies dezelfde tinten en kleuren die je zet inch Als de tinten lichter of donkerder . of als ze een vervaagde look, krijgen uw printer en cartridge gecontroleerd als de printer wordt niet goed afgedrukt .

Previous: Next:
  computer Printers
·Kenmerken van de HP Deskjet F2…
·Hoe maak je verbinding een Eps…
·Hoe een HP Designjet 5000 Fix …
·Hoe maak je een Epson CX7400 i…
·LaserJet Problemen 
·HP C7280 Systeemvereisten 
·Hoe maak je een papierinvoer P…
·Lexmark 642 Specs 
·Hoe een HP21 Ink Cartridge Res…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Power Cord , dat werkt n…
·Hoe kan ik een laptop batterij Van AA Ba…
·Kenmerken van de HP Pavilion ZE4500 
·Hoe te updaten Gigabyte BIOS Met QFLASH 
·Hoe te vertellen als uw RAM-geheugen is …
·Hoe maak je een MikroTik RouterBOARD Res…
·Mijn HP TC1100 Virtual Keyboard Is Blank…
·Hoe kan ik een Sony VAIO Tab Key Back On…
·HP Photosmart C4280 Installatie 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com