Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Glossy Vs . Ontspiegeld MacBook
Als u zich voorbereiden op een MacBook te krijgen , heb je een verscheidenheid aan opties om uit te kiezen , waaronder beeldscherm grootte, snelheid van de processor , harde schijf en of u wilt een glossy scherm of een optioneel ontspiegeld scherm . Elk type scherm heeft voordelen en nadelen voor u te wegen . MacBook modellen

Apple
verkoopt twee modellen van de MacBook Air en de drie modellen van de MacBook Pro . MacBook Air laptops hebben solid state drives in plaats van de conventionele draaiende harde schijven , en zijn beschikbaar met slechts 11 - inch en 13 - inch glossy schermen . De MacBook Pro wordt geleverd met zowel een solid- state drive of een draaiende harde schijf . De MacBook Pro 13 - inch model heeft een 13 - inch glanzend scherm , terwijl het 15 - inch model wordt geleverd met een glanzend scherm , een hoge - resolutie glossy scherm of een hoge - resolutie ontspiegeld scherm . De 17 - inch MacBook Pro wordt geleverd met zowel een hoge resolutie glossy scherm of een hoge - resolutie ontspiegeld scherm .
Glossy display

Een glanzend scherm op een MacBook maakt afbeeldingen worden weergegeven met levendige kleuren en diep zwart , waardoor het geschikt is voor het bekijken van DVD's met native DVD-speler van Apple , evenals het bekijken van foto's en afbeeldingen met toepassingen zoals inheemse iPhoto van Apple . Echter , de trade - off van het hebben van rijkere beelden is dat het glanzende scherm is onderworpen aan tonen reflecties , die u kunt vinden storend .
Glossy Hoge - resolutie display

De 15 - inch MacBook Pro wordt geleverd met een standaard 1440 - pixel bij 900 -pixel glanzend scherm . Naast de ontspiegeld optie kunt u een hoge - resolutie , 1680 - pixel krijgen door 1050 -pixel glanzende toplaag voor een extra vergoeding . Een hoge resolutie glossy scherm is handig bij het werken met hoge - resolutie beelden , zoals wanneer u grote foto's high - definition video's te bewerken of te bewerken . De 17 - inch MacBook Pro wordt geleverd hetzij met een hoge resolutie glossy scherm of een hoge - resolutie ontspiegeld scherm .
Antiglare optie

Als je je MacBook Pro met configureren de optionele ontspiegeld optie , moet u een extra vergoeding te betalen op het moment van aankoop . Antischitteringscoating verspreidt het omgevingslicht in uw omgeving om de reflecties en schittering op het scherm te minimaliseren . Echter , de ontspiegeld scherm lichter zwarttinten en maakt kleuren lijken minder levendig dan in dezelfde tinten en kleuren gezien op een glanzend scherm .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe je AppleCare Extend 
·Wat is een gyroscoop voor de i…
·Hoe maak je een MacBook Pro tr…
·Hoe te luisteren naar en uploa…
·Wat is de Command -toets op ee…
·Hoe te kiezen voor audio-ingan…
·Hoe je uitschakelen van uw Mac…
·Hoe kan ik dubbele Mac Files D…
·Verschillen tussen DDR2 en DDR…
  Related Articles
iPad 16 Vs . iPad 32 
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Google Android Tablet PC Vs . iPad 
Que Vs . iPad 
16gb iPad Vs . 32gb iPad 
Android Pads Vs . de iPad 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
iPad Vs . Android Tablet 
  Hardware Articles
·Scannen naar een Flash Drive op een Lexm…
·Hoe kan ik bestanden uit een laptop met …
·Mijn HP Zal Aio Software 
·Hoe kan ik een fax ontvangen via een Lex…
·Hoe maak je een draadloze HP Programmeer…
·Hoe maak je een Canon scanner reinigen 
·Verschillen tussen Celeron en Core 2 Duo…
·Hoe de Power Supply 
·Hoe maak je een Asus EEE USB Installeer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com