Android-logo plast op Apple-logo in Google Maps

Dit zie je niet elke dag. Ergens in Google Maps is het Android-logo gevonden, dat over het logo van Apple heen plast. Eerste zien, dan geloven? Lees snel verder voor de coördinaten.

In de buurt van de Pakistaanse stad Rawalpindi vind je ‘m, de bekende groene Android van Google. Hij plast over een appel heen, wat ontegenzeglijk het logo van Apple is. Bekijk je de kaart via de satelliet, dan verdwijnt de afbeelding weer.

Hoe lang de afbeelding al in Google Maps te zien is, is niet duidelijk. Google zegt tegen Business Insider dat er een onderzoek naar is gestart, dus mogelijk weet Google zelf ook niet waar het vandaan komt.

Zelf kijken

Misschien is er een Maps-programmeur geweest, die stiekem het grapje heeft uitgehaald zonder dat zijn baas het doorhad. Hoe dan ook, de kans is klein dat Google het plaatje nog lang in Maps laat blijven. Neem daarom snel zelf een kijkje via deze link.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>