Review: SanDisk iXpand-flashdrive Go

Usb-sticks zijn er genoeg, maar de iXpand-flashdrive Go van SanDisk valt op vanwege zijn twee aansluitingen.

De ene kant heeft een reguliere usb-poort van het type 3.0, terwijl aan de andere kant een lightning-connector zit. Die is ook aanwezig op iPhones, iPods en iPads (behalve nieuwe Pro-modellen).

Als u de gratis iXpand-app installeert op uw iDevice en de usb-stick aansluit, kunt u handmatig of automatisch foto’s, video’s en andere media kopiëren of verplaatsen naar de usb-stick. Vervolgens stopt u de usb-stick in uw computer om de bestanden daar of op een externe harde schijf te bewaren. Dit werkt naar behoren, maar houd er rekening mee dat sommige nieuwe computers geen usb-a-poort hebben. De usb-stick is compact, past aan een sleutelbos en biedt snelle lees- en schrijfsnelheden. Een handig back-up-middel dus, specifiek voor iDevice-gebruikers. Wij testten de 128GB-versie, maar u kunt ook varianten met 64 GB of 256 GB opslaggeheugen kopen.

Conclusie

Speciale usb-stick is vooral interessant voor iPhone- en iPad-gebruikers.

Adviesprijs: vanaf € 38,-

Voor meer informatie: https://shop.westerndigital.com/nl-nl

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>