Netflix experimenteert met goedkoper abonnement

Foto:  Getty Images

Dat meldt onder andere Engadget.

Het nieuwe abonnement is alleen beschikbaar voor nieuwe gebruikers die Netflix een maand gratis uit hebben geprobeerd en kost 1 dollar minder dan het standaard abonnement. Het is goedkoper omdat content alleen maar in SD-kwaliteit is te bekijken en niet in de super HD-kwaliteit.

Daarnaast kan er slechts met één apparaat tegelijk naar Netflix gekeken worden, terwijl er met het iets duurdere abonnement van 7,99 dollar met twee apparaten tegelijk ingelogd kan worden. Netflix richt zich mogelijk op mensen die met name onderweg Netflix willen kijken op telefoons of tablets.

“Bij Netflix testen we continu nieuwe dingen. In dit geval testen we een abonnement van 6,99 dollar waarmee je maar op één apparaat tegelijk kan streamen. Niet iedereen zal dit zien en het is mogelijk dat we dit nooit standaard zullen aanbieden”, aldus Netflix Nederland tegenover NUtech.

Vier dingen die je moet weten over Netflix

Hoe veel Nederlanders gebruiken Netflix?

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>