Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Windows Media Player >> Content
Hoe kan ik een afspeellijst maken in Windows Media Player 11
Afspeellijsten zijn aanpasbaar verzamelingen van liedjes , video's of digitale foto's die u kunt openen via uw mediaspeler . Wanneer u ervoor kiest om een afspeellijst te gebruiken , zal de mediaspeler spelen alleen de bestanden binnen het. Windows Media Player 11 is een Microsoft- programma dat beschikbaar is voor Windows XP is en komt standaard op Windows Vista -besturingssystemen . Windows Media Player afspeellijsten worden gebrand op CD's of in de Zune mp3-spelers geïmporteerd . Wat je nodig hebt
Windows Media Player 11 & digitale muziekbestanden , video's of afbeeldingen
Toon Meer Aanwijzingen

Open Windows Media Player 11 1 door het lokaliseren van het programma in het menu 'Start' . Ga naar " Alle Programma's" en selecteer " Windows Media Player . "

Import 2 de mediabestanden voor uw afspeellijst in Windows Media Player . Klik op " Bibliotheek " aan de bovenkant van de speler en selecteer " Voeg toe aan bibliotheek . " Windows Media Player zal automatisch scant uw computer op mediabestanden . Om de mappen die Windows Media Player importeert muziek van toevoegen of wijzigen , klikt u op ' Geavanceerde opties '. Uw bestanden worden weergegeven in de Windows Media Player-bibliotheek wanneer het klaar is het importeren .
3

Zoek een bestand dat u wilt toevoegen aan uw afspeellijst . Klik en sleep het nummer naar een nieuwe afspeellijst door uw muisknop ingedrukt te houden terwijl u het bestand wilt openen in het rechterpaneel onder " Naamloze afspeellijst . " De bestandsnaam wordt nu weergegeven in het rechterdeelvenster als onderdeel van een nieuwe afspeellijst .
4

Blijf uw gewenste afspeellijst -bestanden slepen naar het deelvenster aan de rechterkant . Voeg nummers , video-of fotobestanden aan uw afspeellijst totdat deze is voltooid . Selecteer meerdere bestanden tegelijk door die de "Ctrl" toets . Om een bestand uit de afspeellijst te verwijderen , klik met de rechtermuisknop op het bestand en kies ' Verwijderen uit lijst . "
5

Voeg je hoogst gewaardeerde en meest gespeelde nummers uit een bepaald genre of album door te klikken op " bibliotheek " en te kiezen voor " favorieten toevoegen aan lijst bij te slepen . " Selecteer het genre of album uit je bibliotheek en sleep het naar het deelvenster afspeellijst aan de rechterkant. Het hoogste tarief en meest gespeelde nummers uit het genre of album zal worden geïmporteerd in uw afspeellijst .
6

Klik op de " Save Playlist " -knop bevindt zich onder uw afspeellijst bestanden naar de afspeellijst op te slaan . U wordt gevraagd om de playlist te noemen. Typ een naam in het veld hierboven uw afspeellijst . Druk op "Enter " na de naam van de afspeellijst te typen om de afspeellijst op te slaan . Uw afspeellijst verschijnt nu op de linkerkant van de mediaspeler onder " Afspeellijsten . "

Previous: Next:
  Windows Media Player
·Hoe Songs op Windows Media Pla…
·Hoe om te controleren Windows …
·Hoe kan ik muziek van de ene s…
·Problemen met het Media Inform…
·Hoe maak je een Web Playlist g…
·Hoe je bestanden naar Windows …
·Hoe te Three Songs Samen brand…
·Hoe kan ik Windows Media Playe…
·Hoe te Ogg -bestanden koppelen…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Landschappen in Photoshop CS3 Dra…
·Microsoft Excel Visual Basic Tutorial 
·Kunt U Run Kaspersky & Webroot Together …
·Tutorial over hoe maak je een VEX Afbeel…
·Hoe maak je een parabool te verdienen op…
·Hoe de geschiedenis verwijderen op iTune…
·Hoe u het aantal decimalen voor een tabe…
·Hoe Film- bestanden 
·Hoe te converteren DVR MS naar Mpeg2 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com