Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Windows Media Player >> Content
Problemen met het Media Informatie over Windows Media Player 11 Updaten
Van afspelen van nummers om films , Windows Media Player 11 kunt u ook compact discs van je favoriete nummers als proces audio van een microfoon of een stereo-ontvanger verbinding te maken. Elk mediabestand verwerkt via de speler heeft een bijgevoegd informatie -bestand dat de naam, grootte en andere attributen van de media- bestand bevat . De media- informatie wordt meestal gedownload of ingesloten in het bestand automatisch , maar soms problemen zich voordoen en de media- informatie ontbreekt of onjuist is . Internet Connection Issue

Een probleem met media-informatie niet wordt bijgewerkt binnen Windows Media Player 11 is de aanvraag niet in staat om verbinding te maken met de internetverbinding van uw computer, zodat deze kan toegang krijgen tot de Windows Media databank. De speler zoekt de online databank voor artiest, titel en andere informatie met betrekking tot de song of cd wordt afgespeeld in Windows Media Player . Het probleem met de aansluiting kan ook op de server einde van de database .
Missing Information In de Windows Media Database

Onvolledige of ontbrekende informatie lied
binnen de Windows Media -database is een ander probleem Windows media Player 11 heeft met het houden van uw media-informatie bijgewerkt . Als de applicatie naar Windows Media -database en geen informatie vinden over de specifieke nummer of cd , komt deze "Onbekend" in de kunstenaar , titel en andere gebieden binnen een lied of cd 's media- informatie -bestand . Dit probleem gebeurt normaal gesproken met een commerciële cd's die onlangs zijn vrijgegeven of met cd's die u hebt verbrand .
Onjuiste informatie Wordt Geladen

Windows Media Player toegang tot de database en stuit media informatie die vergelijkbaar is met de CD die wordt afgespeeld is een onderwerp dat meestal gebeurt met compilatie-cd die nummers bevatten van meerdere kunstenaars . De speler selecteert de media informatie die nauw overeenkomt met de nummers op de cd .
Media Informatie wordt overschreven

Windows Media Player kunt u bewerken en te schrijven naar een CD's of lied media- informatie -bestand , maar deze toevoegingen kan de speler aan de media bestand te overschrijven als het toegang tot de Windows Media -database . Dit probleem gebeurt meestal wanneer u besluit om de cd of de song opnieuw te spelen op een later tijdstip .
Media informatie afkomstig van een andere bron

Soms media-informatie
komt niet van de Windows Media -database , maar van de online dienst als Napster of een andere handelaar die muziek verkoopt . Het probleem komt wanneer je muziek kopen van deze kooplieden en Windows Media Player 11 is niet in staat om de media- informatie correct uit te pakken . Wanneer u de media-informatie -bestand in Windows Media Player bekijken , ziet u vermeldingen ingevuld met " Onbekend" of gewoon lege velden waar de artiest, titel en andere informatie te verkrijgen.
< br >

Previous: Next:
  Windows Media Player
·How to Make CD Covers met Wind…
·Hoe kan ik een MP3 -codec voor…
·Hoe kan ik muziek converteren …
·Hoe maak je een Windows Media …
·Hoe kan ik een Windows Media P…
·Hoe de Bass in Windows Media P…
·Hoe kan ik Windows Media Playe…
·Hoe kan ik muziek kopiëren va…
·Hoe de M4A -formaat te spelen …
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe PowerPoint- dia's maken Into Handout…
·Hoe te Futuristische Gebouwen maken in I…
·Hoe maak je een watermerk Banner Remove …
·Hoe te Anime Draw Met GIMP 
·Hoe de beveiliging programma's te verwij…
·Hoe wordt Net Checks & Deposito in Quick…
·Hoe maak je een dinosaurus Make Out van …
·Wat is de extensie Mrk ? 
·Hoe afdrukken My Banner in Illustrator :…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com