Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Windows Media Player >> Content
Hoe u Windows Media Player 11 installeren op XP
Muziek of afspelen van media software nodig is om muziek en video bestanden af te spelen op uw computer . De standaard mediaspeler voor alle Windows-besturingssystemen is Windows Media Player , die muziek kan rippen , het organiseren van uw media bibliotheek en het branden van schijven Naast het afspelen van mediabestanden . Windows Media Player 11 werd uitgebracht in 2006 en wordt standaard geleverd met Vista-besturingssystemen . Deze media player is ook compatibel met Windows XP en is te downloaden van de Microsoft website . Wat je
computer moeten met een geldige Windows XP-besturingssysteem
Windows XP Service Pack 2
64 megabyte of meer RAM-geheugen ( 512 MB ​​wordt aanbevolen ) op 200 megabyte of meer vrije harde schijf ruimte
233 - MHz of snellere processor
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open de Windows Media Player 11 downloaden site in uw webbrowser ( zie bronnen ) . Klik op de knop "Doorgaan" . Download de plug-in op de volgende pagina om Windows te controleren of uw exemplaar van Windows XP is authentiek . Uw computer moet worden uitgevoerd op een authentiek exemplaar van Windows XP door te gaan met het downloaden . Kopen van 2

Installeer de plug - in door het openen van het gedownloade bestand . Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien . Klik op "Doorgaan " op de Windows Media Player 11 site als je eenmaal hebt voltooid de installatie van de plug - in .
3

Klik op de "Download" knop wanneer u doorgestuurd naar de downloadpagina . Kies " Bestand opslaan " wanneer de prompt verschijnt . Kies een locatie om de toepassing te gaan redden . Wacht tot de aanvraag om af te downloaden van de Microsoft website .
4

Zoek het gedownloade aanvraagdossier op basis van de locatie die u hebt gekozen om het te downloaden naar . Dubbelklik op het bestand om het te openen . Selecteer " Run " om de installatie te beginnen .
5

valideren van uw exemplaar van Windows XP door het selecteren van de " Validate " knop wanneer u wordt gevraagd voor validatie . Microsoft zal nu authenticeren uw besturingssysteem . Zodra uw besturingssysteem is gevalideerd , klik op " Ik ga akkoord " te stemmen met de Windows Media Player 11 licentieovereenkomst. Klik op " Next " om dat het installatieproces.
6

Wacht tot uw computer te voltooien installatie van Windows Media Player 11 . Zich te onthouden van het gebruik van uw computer terwijl de installatie in proces . Wanneer de installatie is voltooid , selecteert u de standaardinstellingen voor Windows Media Player 11 . U kunt " Express-instellingen , " dat is de standaard instelling configuratie te selecteren , of u kunt ' Aangepaste instellingen , " waarmee u de instellingen van de speler handmatig configureren te selecteren . Kies uw instellingen en selecteer " Voltooien . " Windows Media Player 11 zal alle media bestanden te openen en automatisch te importeren op uw computer .

Previous: Next:
  Windows Media Player
·Hoe je ID3 Tag informatie met …
·Hoe de Windows Media Player em…
·Hoe kan ik Windows Media Playe…
·Hoe je Media Informatie over W…
·Hoe maak je een Song Toevoegen…
·Welke soorten audiobestanden K…
·Hoe om uw Windows Media Player…
·Hoe te configureren van Window…
·Hoe kan ik een licentie op Win…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Single Player converteren naar mu…
·Hoe te houden een Celwaarde Constant mak…
·Tutorial voor Dragon Naturally Speaking 
·Hoe je video's converteren Met Pinnacle …
·Hoe kan ik een Word- document convertere…
·Microsoft Excel : Hoe ontbrekende nummer…
·Hoe maak je een percentage van de tijd v…
·Power DVD 8 is niet meer 
·Photoshop tekst Ideeën 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com