Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Windows Media Player >> Content
Welke soorten audiobestanden Kan Windows Media Player importeren ?
Windows Media Player ondersteunt haar eigen proprietary WMV-formaat , evenals een aantal andere populaire audio- types vinden op het web . Elke Windows-gebruiker heeft ten minste een audio-speler : Windows Media Player . Als u geen andere audio-spelers en je een audio -bestand klikt , zal Windows Media Player dat bestand af te spelen als het een van de ondersteunde Windows Media Player bestandstypen . Windows Media

Windows Media Audio ( WMA ) bestanden zijn de standaard audio-bestanden worden ondersteund door de speler . Deze bestanden zijn compact , goede audio kwaliteit en zijn geschikt voor het delen via email . Indien een website bestaat uit een ingebouwd link naar een WMA-bestand , zal van een gebruiker van Windows Media Player het bestand af te spelen . Andere mediaspelers , zoals QuickTime en Real Media , WMA's kan met behulp van plug-in software af te spelen . WMA- bestanden die zijn gemaakt door het comprimeren van audio met behulp van Microsoft's Windows Media Audio -codec .
Audio Interchange File Format

Apple Computer gebruikt Audio Interchange File Format ( AIFF ) in iTunes , de iPhone en andere Apple-producten . Dit gecomprimeerd formaat produceert hoogwaardige audio van bemonsterd en instrumentale klanken . Windows Media Player invoer AIFF bestanden automatisch wanneer een gebruiker ze opent vanuit het menu bestand .
MIDI

Musical Instrument Digital Interface ( MIDI ) -bestanden bevatten geen audiogegevens . Ze slaan digitale informatie die Windows Media Player decodeert en omzet naar audio . MIDI-bestanden zijn kleiner dan andere formaten , omdat ze MIDI boodschappen bevatten alleen . MIDI -bestanden zal ook spelen in een Windows Media Player browser plug - in als een website gebruiker een MIDI-bestand klikt en heeft zijn standaard mediaspeler ingesteld op Windows Media Player .
WAV

Microsoft en IBM gemaakt Waveform Audio ( WAV ) -bestanden . Deze niet-gecomprimeerde audio- bestanden en de beste geluidskwaliteit van alle audio -formaten . WAV-bestanden zijn ook de grootste . WAV-bestanden niet streamen via het web , maar Windows Media Player zal ze spelen .
MP3

MP3 -bestanden
zijn enkele van de meest populaire audio -bestanden op het web . Online muziek sites streamen MP3 audio met behulp van Flash -spelers . Echter , kunnen gebruikers zonder Flash spelers ook luisteren naar web - based MP3-bestanden als de site ontwikkelaar sluit de Windows Media Player in HTML -code van de site . MP3-bestanden zijn klein , en de geluidskwaliteit is afhankelijk van de instellingen die worden gebruikt om de bestanden te creëren . Het bureaublad van Windows Media Player importeert MP3's zonder gebruik van een plug-in .
AU

Windows Media Player kan ook AU audiobestanden te importeren . Zon introduceerde deze gecomprimeerde bestandsindeling . Hoewel ze AU -bestanden voor het UNIX-besturingssysteem ontworpen , alle platformen ondersteunen . AU -bestanden zijn klein en hebben een slechte geluidskwaliteit .

Previous: Next:
  Windows Media Player
·Hoe te verwijderen Legitieme V…
·Hoe om muziek te downloaden na…
·Hoe je ID3 Tag informatie met …
·Hoe kan ik Windows Media Playe…
·Hoe je VST Plugins gebruiken i…
·Goede vervanging voor Windows …
·Hoe de grafische equalizer geb…
·Windows Media Player is traag …
·Hoe te Album Art in Creative Z…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je deel van een pagina in Word …
Hoe maak je een snelkoppeling van een sy…
Hoe om afbeeldingen te maken van tekst 
Hoe u de grootte van een Microsoft Offic…
Wat is WYSIWYG ? 
Hoe je hyperlinks naar een sectie van uw…
Wat is een zwevende werkbalk ? 
  Software Articles
·Hoe u Internet Explorer Shortcuts In een…
·Hoe maak je een Scatter Plot in Excel me…
·Hoe u Windows Anti Virus Met Killbox Del…
·Hoe om ringtones te maken in Vista 
·Hoe kan ik Excel effectief te gebruiken 
·Hoe je pagina's in Microsoft Word toevoe…
·Hoe maak Excel Bereken Military Time 
·Hoe te gebruiken Excel te bouwen 
·Hoe je CD's branden op een desktop compu…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com