Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Windows Media Player >> Content
Hoe kan ik muziek van de ene site naar Windows Media Player
Windows Media Player is compatibel met veel mobiele telefoons en andere on the go gadgets die tegenwoordig worden gebruikt . Er zijn echter andere websites die flexibeler waardoor aanpassing van verschillende media . De oprichting van een compilatie van muziek uit deze verschillende websites kan een gebruiker zijn eigen lijst met favoriete muziek gemakkelijk maken . Het overbrengen van deze compilatie van Windows Media Player kan de maker om deze afspeellijst te gebruiken op de verschillende elektronische apparaten die ze kunnen bezitten , zoals een telefoon , computer , iPad , MP3-speler of iPod . Het verplaatsen van de muziek van een website om Windows Media Player kan ook toestaan ​​dat een gebruiker naar een cd te maken . Instructies
1

Kies elke gewenste website om muziek te downloaden van . Zoeken naar de muziek van welke zoekmethode is op zijn plaats op de website . Sla de muziek naar de aangewezen account lidmaatschap van deze website . Download de opgeslagen muziek van de website op de computer . Sla het muziekbestand met een aparte naam onder de muziekmap locatie gevonden door te klikken op de " Opslaan als" icoon op het save scherm . In het "Opslaan als" venster dat verschijnt, de opties op het linker paneel label " Recente ", " Desktop ", "Mijn Documenten ", " Mijn Computer " en " My Network . " Selecteer de optie met het label " Mijn documenten. " Kopen van 2

Zoek het nieuwe menu- iconen in het midden van het scherm en klik op het pictogram " My Music . " Klik op de binnenkant van de doos "File Name " en typ een naam voor het muziekbestand . Klik op " Opslaan " om de nieuwe muziek- bestand op te slaan op de computer .

Open Windows Media Player 3 door te klikken op het menu icoon " Start" op de computer . Navigeren door het menu en klik op de " Windows Media Player " link. Zoek de vijf tabbladen aan de bovenkant van het venster genaamd " Now Playing ", " Bibliotheek , " " Rip ", " Burn ", " Sync " en " Media Guide . " Klik op het tabblad " Bibliotheek " en klik vervolgens op de " Voeg toe aan bibliotheek " -optie .
4

Selecteer de bestanden te verplaatsen naar de Windows Media Player-bibliotheek door te klikken op de " Mijn persoonlijke mappen " keuzerondje en klikken " OK . " De Media Player zal zoeken naar alle bestanden die zijn opgeslagen op de computer in de muziek , video en foto mappen . Zodra de bestanden zijn gevonden, worden deze automatisch door te klikken op het tabblad " Bibliotheek " en te klikken op de muzikale noot op de bovenste linker overgedragen aan de Windows Media Player .
5

Zoek naar de laatst opgeslagen muziekbestand hoek onder de belangrijkste tabbladen . Kies " Music " uit het drop -down menu-items en selecteer " Recent toegevoegd . " Kijk in het midden van het scherm en bekijk de resultaten van de meest recent toegevoegde muziek op de Windows Media Player .

Previous: Next:
  Windows Media Player
·Hoe maak je een Rewriteable cd…
·Hoe maak je een Burn List voor…
·Hoe Songs Afspelen via Windows…
·Hoe je CD's met Windows Media …
·Hoe de Windows Media Player 11…
·Hoe kan ik Windows Media Playe…
·Windows Media Player vertraagd…
·Hoe te CDA bestanden af ​​te s…
·Mijn Windows Media Player Zal …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je alleen toestaan ​​Admins Zien de …
·Audio Problemen Het geluid instellen Kan…
·Batchtellers JPG converteren naar PDF 
·Volledig gratis Spywareverwijdering's 
·Hoe je Photoshop Natte Skin Effecten op …
·Hoe te Halftone Stencils in GIMP 
·Hoe maak je een Win32 Trojan virus te ve…
·Hoe je foto's invoegen in InDesign geava…
·Hoe de Diffuse Glow in Photoshop Gebruik…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com