Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Kunt U Run Kaspersky & Webroot Together ?
Je moet niet Kaspersky en Webroot tegelijkertijd worden uitgevoerd, en in feite , moet uw computer slechts een beveiligingssuite geïnstalleerd is op een gegeven moment . Meerdere antivirusprogramma's op dezelfde pc kan confilcts dat ernstige gevolgen kan hebben creëren. Door te leren over hoe antivirusprogramma's werken en hoe ze verschillen van andere programma's , kunt u een beter inzicht in waarom zij niet moeten worden gebruikt in tandem te krijgen . Hoe Kaspersky werkt

Kaspersky
beschermt uw computer tegen malware en virussen door zijn virusdefinities regelmatig bijwerken, actief kijken naar en het scannen van binnenkomende bestanden , en ongeoorloofde toegang op afstand met een firewall blokkeert . U kunt ook potentieel gevaarlijke bestanden veilig openen in Kasperkey 's sandbox -functie , die bekend staat als "Veilige Open . " Het programma heeft ook een scanner die je kunt aanroepen op elk gewenst moment . U kunt de scanner instellen op verschillende niveaus van gevoeligheid, met de hoogste niveaus die het langst in beslag, maar ook als de meest grondige .
Hoe Webroot werkt

Webroot
ook beschikt over een real - time scanner die u kunt gebruiken om uw harde schijf te controleren op virussen , evenals frequente updates van virusdefinities . Zoals Kaspersky , Webroot beschermt ook uw gegevens terwijl u online met een firewall , en door tijdig verwijderen van uw online geschiedenis zijn . Het programma maakt ook backups van belangrijke documenten en stelt u in staat om ze te downloaden naar een van uw pc . Beide programma's hebben gemeenschappelijke kenmerken , en dit is waarom conflicten kunnen ontstaan ​​.
Mogelijke problemen

Om taak als hoedster van de computer , zowel Kaspersky en Webroot moeten volledige toegang tot het. In tegenstelling tot andere soorten programma's die zijn samengesteld uit commando's die worden uitgevoerd door de CPU , antivirus programma's zoals deze daadwerkelijk de broncode van andere bestanden en programma's te scannen . Als je dit niveau van toegang tot uw computer te geven zowel Kaspersky en Webroot , kan ertoe leiden dat u uw systeem instabiel worden omdat elk kan de andere zien als een bedreiging . Bovendien kan de computer vastlopen als beide programma's proberen om een bestand in quarantaine plaatsen tegelijk .
Andere Conflicten

Antivrius programma
neiging tot het nemen van een heleboel computergeheugen en internet bandbreedte wanneer ze worden bijgewerkt . Om deze reden , moeten beide programma's proberen te werken op hetzelfde moment , kan de computer niet meer reageert . Bovendien , zelfs indien een programma beweert compatibel met andere computer security programma's , is er geen garantie dat de andere zal zijn . Beide programma's bevatten ook een firewall , en u moet nooit draaien twee firewalls op dezelfde computer , want dit kan ernstige gevolgen voor uw veiligheid in gevaar brengen als zij in strijd zijn met elkaar .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe je Spybot verwijderen 
·Hoe te Worm Removal Configure 
·How to Get Rid van een Trojan …
·Hoe de Sysinternals Rootkit Ve…
·Comodo Anti - Virus Testen 
·Symantec Auto - Protect is nie…
·Computer Problemen met OneCare…
·Gratis Super Malware Removal 
·How to Get Rid van Spy Doctor 
  Related Articles
Hoe maak je Etiketten adres met Word Per…
Hoe krijg je toegang tot de Mini Toolbar…
Hoe verander je je huidige printerinstel…
Routebeschrijving naar Make a Dank u not…
Hoe kan ik Save My Documents in WordPad …
U kunt wijzigen van een JPG naar een Wor…
Hoe te Headers Run in Word 2007 
Kun je installeren Appleworks 6 op een M…
Kunt u lezen Open Office Docs op Microso…
  Software Articles
·Hoe te Apparatuurafmetingen Set om Inche…
·Hoe kan ik mijn eigen Portfolio Maak op …
·Pensoft vs Quicken 
·Hoe te Wingdings Vertalen 
·Hoe de Symantec Endpoint Security Consol…
·Hoe om te vliegen naar Space in FSX 
·Hoe kan ik een cd branden voor een opsta…
·Hoe maak je een Vinyl Record Grafisch in…
·Hoe maak je een Ragged Edge Met Make Pho…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com