Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe te Headers Run in Word 2007
Wanneer u het schrijven van rapporten of andere soorten documenten , kunt u uw naam , de titel van het verslag , een datum of paginanummers verschijnen op de bovenkant van elke pagina . Als je een student bent , moet u vaak een papier in MLA-stijl , die headers vereist op elke pagina te schrijven . In Microsoft Word 2007 , heb je keuzes voor je kop . U kunt een van de vooraf opgemaakte headers het softwarepakket bevat accepteren , of u kunt een van je eigen te maken . Wat je nodig hebt
MS Word 2007
Toon Meer Instructions
Gebruik Preformatted Headers

Open Microsoft Word en het document dat u wilt headers te voegen 1 , of u kunt een nieuw leeg document te gebruiken . Klik op het tabblad ' Invoegen ' en zoek naar de Koptekst en voettekst gedeelte rond het midden van de werkbalk . Kopen van 2

Klik op " Header " en een drop- down menu zal verschijnen met de headers kunt u selecteren . Er zijn vele stijlen om uit te kiezen : eenvoudige titel headers om meer uitgebreide regels en grafische headers . Sommige Headers zijn voor even en oneven pagina's , zodat u kunt verschillende formaten hebben op aparte pagina's . Dit wordt vaak gebruikt voor hoofdstukken in een boek of een lang document . U kunt headers toevoegen en verwijderen zo vaak als je wilt , zonder nadelige gevolgen voor uw document . Voor deze oefening , klik op " Alphabet , " een eenvoudige titel header .

Typ in uw document 3 "titel . " Uw header verschijnt nu op elke pagina .
< Br > 4

Verlaat de Kopbal door te klikken op de " Koptekst en voettekst sluiten "-knop , of u kunt dubbelklikken op het document .
uw eigen Header Stijl
5

Open Microsoft Word en het document dat u wilt headers toe te voegen , of u kunt een nieuw leeg document te gebruiken . Klik op het tabblad ' Invoegen ' en zoek naar de Koptekst en voettekst gedeelte rond het midden van de toolbar.Click " Koptekst " en een drop- down menu zal verschijnen met de headers die u kunt selecteren .
6

Klik op de "Blanco" header selectie . Zodra u een koptekst hebt geselecteerd , wordt uw document grijs uit , en de werkbalk kop - en - voettekst . U zal uw cursor vinden in de woorden " tekst " op het scherm .

Type 7 "uw naam . ' Als je eenmaal wat tekst , kunt u het formatteren zoals u dat wilt door te gaan naar de tabblad Start en het gebruik van het lettertype of de paragraaf gereedschappen . U kunt uw naam in het midden of links of rechts . Om een paginanummer toe te voegen aan uw lege koptekst betekent terug te gaan naar de Koptekst en voettekst werkbalk .
8

Kies " Koptekst en voettekst " gereedschappen in de top van de sectie werkbalk . Druk op " end " aan het einde van uw naam gaan . Druk op "enter " om een nieuwe tekstregel te krijgen. In het menu Extra naar links , klik op " Page Number" en selecteer " Huidige positie . " Deze actie zal een selectie van paginanummer keuzes voor u om inclusief gewoon nummer te selecteren .
9

Klik op " Plain nummer , " en uw paginanummer moet verschijnen . Als u het lettertype hebt veranderd in je naam , moet het lettertype voor het paginanummer hetzelfde zijn . Verlaat de Header door te klikken op de " Koptekst en voettekst sluiten "-knop , of u kunt dubbelklikken op het document .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe een APA Paper schrijven in…
·Hoe maak je een Plain Text CV …
·Hoe te Barcodes maken in Word 
·Hoe maak je een titel pagina o…
·Hoe te OpenOffice Writer Table…
·Hoe maak je een DOC Wachtwoord…
·Hoe te Voetnoten Integreer 
·Hoe maak je Tab Door middel va…
·Hoe te Adresetiketten maken in…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kunt u inschakelen Embedded Links in…
·Hoe te verwijderen Comodo Firewall 
·Hoe PDF naar JPG Thumbnail converteren M…
·Hoe je pop-ups voorkomen met Avast 
·Zal iTunes werken op een PC met Vista Ho…
·Hoe gegevens invoegen in een tabel in Ac…
·Hoe Gratis Office Software programma's G…
·Hoe te Audiobooks maken met hoofdstukken…
·Hoe kan ik Convert AutoCAD R14 DWG naar …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com