Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe te Voetnoten Integreer
Een voetnoot is een citaat documenteren van een bron van informatie of een briefje met uitgebreide informatie binnen het lichaam van een document . Voetnoten zijn opgenomen aan de onderkant van de pagina van het document , aangeduid met nummer . De Modern Language Association stijl wordt meestal gebruikt om document voetnoten . Voetnoten zijn aangegeven met een superscript nummer na de laatste interpunctie van elke zin of paragraaf en een overeenkomstige opmerking onder aan de pagina waar het superscript voetnootnummer optreedt . Instructies
Microsoft Word
1

Open het document in Word door het selecteren van " File " , " Open" en selecteer het document dat u nodig hebt om voetnoten te nemen in . Voor nieuwe documenten , klikt u op " File " , "nieuwe " en " Leeg document " .

Place 2 de cursor aan het einde van de zin die u van plan bent om voetnoot en voeg een superscriptgetal door het openen van het lettertype dialoogvenster van het tabblad "Home " en de groep "Lettertype " . Klik op de pijl in de rechter benedenhoek om de doos te openen en onder effecten , selecteer " Superscript " en " OK " . Voor de eerste voetnoot , type " 1 " en het tweede type " 2 " en ga zo maar door .
3

Steek de voetnoot in de onderkant van de pagina waar de voetnoot nummer is gelegen . Ga op het tabblad "Invoegen " en selecteer " voettekst" en "Blanco" van de " Koptekst en voettekst " groep . Per MLA richtlijnen stijl , voetnoten beginnen vier regels onder de hoofdtekst .
4

Type enkele regelafstand voetnoten die overeenkomen met de voetnoot getallen in de hoofdtekst , het zetten van een periode en een spatie na de voetnoot nummer . Voer het citaat of de bijbehorende tekst en gebruik een opknoping streepje als er meerdere lijnen .
5

Dubbelklik in het hoofdgedeelte van het document aan de voettekstsectie vertrekken .
< Br > PowerPoint
6

het document openen in PowerPoint door het selecteren van " File " , " Open" en selecteer de presentatie die u nodig hebt om voetnoten te nemen in . Voor nieuwe documenten , klikt u op " File " , "nieuwe " en " Lege presentatie " .

Place 7 de cursor aan het einde van de zin die u van plan bent om voetnoot en voeg een superscriptgetal door het openen van het lettertype dialoogvenster van het tabblad "Home " en de groep "Lettertype " . Klik op de pijl in de rechter benedenhoek om de doos te openen en onder effecten , selecteer " Superscript " en " OK " . U kunt de standaard offset percentage wijzigen . Om de voetnoot nummer hoger te leggen , verhogen de offset percentage .
8

Steek de voetnoot in de onderkant van de pagina waar de voetnoot nummer is gelegen . Ga op het tabblad "Invoegen " , en uit de groep " Tekst " , selecteer " Koptekst en voettekst " . In dit vak , selecteer " voettekst" en typ uw voettekst . Klik op "Apply " .
9

Verplaats de voettekst tekstvak aan de linkeronderkant van uw dia en het formaat van de doos indien nodig door het bewegen van de hendel wijst op de hoeken en het midden van de doos . Als u meerdere voetnoten , wil je misschien " Insert " en " Text Box " in plaats van de voettekst functie te gebruiken . Bewerk het tekstvak lettertype , lettergrootte en tekstvak grootte als dat nodig is.
Uitgever
10

document openen in Publisher door " Bestand " te selecteren , "Open " en selecteer het document dat u nodig hebt om voetnoten te nemen in . Voor nieuwe documenten , klikt u op " File " , " Nieuw" en selecteer een leeg document of sjabloon .

Plaats 11 de cursor aan het einde van de zin die u van plan bent om voetnoot en voeg een superscriptgetal door het openen het lettertype dialoogvenster van het tabblad "Home " en de groep "Lettertype " . Klik op de pijl in de rechter benedenhoek om de doos te openen en onder effecten , selecteer " Superscript " en " OK " . Typ de voetnoot nummer in het document .
12

Steek de voetnoot in de onderkant van de pagina waar de voetnoot nummer is gelegen . Afhankelijk van de template die je gebruikt , kunt u mogelijk om de voetnoot direct toevoegen in een bestaande tekstvak . Zo niet, dan selecteert u het tabblad ' Invoegen ' en uit de groep, " Text " , selecteer "Draw Text Box" . Typ uw voetnoot rechtstreeks in het tekstvak .
13

Verplaats het tekstvak aan de linkeronderkant van uw document en het formaat van de doos indien nodig door het bewegen van de hendel wijst op de hoeken en het midden van de doos . Het formaat van de tekst zoals nodig door het te markeren op het tabblad "Home " en gebruik te maken van de opties in de groep " Tekst " .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe kan ik een Word 2003 Dicti…
·Word 2000 gaat niet open 
·Hoe maak je een terugkerende T…
·Hoe te kopiëren uit een bevei…
·Hoe maak je een Letter -formaa…
·Word 2007 Aanwijzingen 
·Hoe maak ik de kerk bulletins …
·Hoe te Inhoud herstellen in ee…
·Hoe te Bell Curves in Word 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Jobs on Dead Frontier Verander 
·Hoe je GIMP upgraden 
·Hoe PDF naar HTML e-mail converteren 
·Hoe maak ik een afbeelding Kijk als een …
·Converter Problemen met RealPlayer FLV 
·Hoe maak je een Sports Collage in Photos…
·Hoe DVD Inhoud bewerken 
·Waarom heb ik Kogels Lose Wanneer omzett…
·Hoe de correlatiecoëfficiënt De CORREL…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com