Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe te Envelop Etiketten maken met Word 2007
Adres labels zijn er in verschillende vormen en maten van standaard rechthoek witte degenen om kleur ovalen schalen . Meestal compleet met zelfklevende rug , kunt u gebruik maken van uw eigen verzender en ontvanger etiketten met Microsoft Word 2007 . Word geleverd met een aantal tools voor het maken van adresetiketten , waaronder het creëren van een blad van dezelfde of verschillende adressen . Door het gebruik van illustraties groep van Word , kunt u een bedrijfslogo of een afbeelding aan uw label toevoegen en wijzigen van de tekenstijl . Wat je nodig hebt
Printable adresetiketten
Toon Meer Aanwijzingen
Basismetingen Labels
1

Open een nieuw document in Word 2007 . Klik op het tabblad " Verzendlijsten " en klik vervolgens op " etiketten " in de groep " Create " . De " Enveloppen en etiketten " dialoogvenster verschijnt . Kopen van 2

Klik op " Opties " om te kiezen welk type label dat u gebruikt en het type printer . Klik op de " Continuous - voer Printers" of het "Pagina Printers " radioknop . Continuous feed printers worden meestal gebruikt met een dot matrix printers , terwijl de pagina printers zijn meestal laser stralen of inkjets .
3

Klik op de " Label Vendors " drop - down box om Avery selecteren , Office Depot of een andere fabrikant die aan uw labels . Blader door de " Productnummer" selecties , en selecteer uw label . Klik op "OK . "
4

Typ het verzendadres in het veld "Address " . Selecteer de tekst en klik met de rechtermuisknop met je muis . Klik op ' Lettertype ' om het lettertype en de grootte van het label tekst te selecteren .
5

Klik op de " Volledige pagina met hetzelfde etiket " of " Label Single" radioknop . Zet het label papier in uw printer , en klik op " Print ".
Maken gepersonaliseerde etiketten
6

Volg soortgelijke aanwijzingen zoals hierboven beschreven , waaronder een nieuw Word- document te openen , te klikken op de " Mailings " tab , en klik op ' Labels '. Klik op "Opties " en kies uw label type. Klik op "OK " wanneer u uw label selecties hebt voltooid .
7

Klik op " Nieuw document " in de " Enveloppen en etiketten " dialoogvenster om een ​​leeg vel etiketten te openen . U krijgt een tabel te zien met de in blauwe etiketten . Typ individuele etiket informatie op het etiket omtrek . Te gaan naar het volgende label , drukt u op " Tab " of gebruik de muis .
8

Wijzig het lettertype van de tekst te selecteren en te klikken op het tabblad "Home " . Selecties maken in de groep "Lettertype " . Voeg een beeld door te klikken op het tabblad "Invoegen " en klikken ofwel " Clip Art " of "Beeld ". Om een ​​afbeelding groter of kleiner , sleept de handgrepen op de foto te maken . Verander tekstterugloop rond de afbeelding door met de rechtermuisknop te klikken op de afbeelding en selecteer " Tekst inpakken . "
9

Print de gepersonaliseerde labelvel door te klikken op de " Microsoft Office "-knop . Klik op ' Print ', en zet uw etiketten in de papierlade van de printer . Klik op " OK " om de etiketten af ​​te drukken .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe kan ik een extra pagina ve…
·Hoe maak je een grafiek in Wor…
·Hoe te kopiëren & plakken One…
·Hoe kan ik Word 2007 Print Van…
·De voordelen van het hebben va…
·Hoe te Large Tekens afdrukken 
·Hoe te Marges aanpassen in Wor…
·Hoe op Reacties op een Word- d…
·Hoe kan ik Save My Documents i…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een QuickBooks Graph Fit Maa…
·Hoe aan bladwijzers extract van een PDF …
·Hoe maak je een PDF- document Van Works …
·Hoe een back- up een VirtualBox 
·Hoe een MS Project 2007 een 2003 convert…
·Hoe doe ik Program van Microsoft Access …
·Hoe om leads invoegen in Salesforce API 
·Hoe Word- documenten schrijven Online 
·Hoe te Slow Scroll op Movie Maker 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com