Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe te Landschappen in Photoshop CS3 Draw
In aanvulling op de verwerking van digitale foto's , kan Photoshop CS3 ook worden gebruikt als een ontwerp -en tekenprogramma , waardoor u de vrijheid om zo ongeveer alles te tekenen met het vermogen om dingen perfect te krijgen. In dit artikel zullen we specifiek kijken naar het gebruik van Photoshop CS3 om landschappen te tekenen . Wat je nodig hebt
Photoshop CS3
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open een nieuw document in Photoshop en geef de gewenste grootte . Als u van plan bent over het afdrukken van de afbeelding thuis , overwegen dimensionering van het document aan de standaard landschap grootte van 8,5 " hoog en 11 " breed . Als u van plan om grotere thuis of met een externe afdrukservice afdrukken , ga je gang en grootte om de uiteindelijke uitvoer afmetingen . Kies een resolutie van 300 pixels per inch ( PPI ) . Op deze manier , zelfs als u alleen gebruik maken van een lage - resolutie versie van het beeld op het internet , zul je ook de mogelijkheid om af te drukken op hoge - resolutie kwaliteit , als je ooit nodig hebt om . Kopen van 2

Gebruik het rechthoekig selectiegereedschap aan de onderkant paar centimeter van het document te selecteren . Vervolgens maakt u een effen kleur Layer . Kies een kleur voor de voorgrond , zoals tan of groen , afhankelijk van het landschap u op zoek bent om te tekenen . De kleur vult de ruimte die u hebt geselecteerd . U kunt de kleur van de voorgrond op elk moment wijzigen door te klikken op de afbeelding van de Solid Color Layer in de laag stack . Als u wilt dat de voorgrond vergroten of verkleinen, klikt u op " CTL " + T ( " Command -toets" op een Mac ) . Je hebt dan de mogelijkheid om de afmetingen van de voorgrond te zetten .
3 Skies niet alles moeten cyaan , maar het is een goede kleur om mee te beginnen .

Gebruik het rechthoekig selectiegereedschap naar het bovenste deel van het beeld te selecteren , met uitzondering van de voorgrond gebied . Maak een Gradient Layer . Kies een cyaan gradiënt , of enige geschikte kleur , voor de hemel . In het vak dezelfde opties , kiest u Lineair Verloop voor stijl , op 90 ° , en klik op ' uitlijnen met Layer . " Experimenteer met de schaal en Reverse opties om ander zoekt naar de hemel kunt u graag verkennen .
4

Maak een lege laag boven de Voorgrondkleur laag. Stel de Blending Mode op Zacht Licht . Open het gereedschap Penseel , en het gebruik van zwart met een grote , zachte borstel van ongeveer 500 pixels , schilder over de horizon gebied . Dit zal donkerder de horizon op de voorgrond laag , en creëren de illusie van afstand . U kunt meerdere streken verf te verduisteren het effect nog meer .
5

Maak een lege laag aan de bovenkant van de laag stack . Gebruik het rechthoekig selectiegereedschap naar het bovenste deel van het beeld te selecteren , met uitzondering van de voorgrond . Nu klik je voorgrondkleur in de werkbalk , en zet deze op een zeer bleke grijs blauw . Klik op je achtergrond kleur en maak het wit .
6 Het is gemakkelijk om realistische wolken tekenen met de wolken filter en penseel .

Ga naar de filter pull - down menu en kies Render , en vervolgens Wolken . De lucht moet nu worden gevuld met een willekeurige cloud patroon op basis van je voorgrond en achtergrond kleuren . Nu met de wolken laag actief , ga naar de onderkant van de laag stack en klik op de "Add Layer Mask" icoon . Klik op het laagmasker u zojuist toegevoegd aan je wolken laag , en druk op " CTL + I " ( of " Command + I ' op een Mac ) . ( Dit is de hoofdletter I ( Oog) toets) . Dit zal het masker omkeren , en verberg de hele wolken laag.
7

Open de Brush Tool , en kies een grote , zachte borstel . Zorg ervoor dat het masker hebt gemaakt op de wolken laag actief door erop te klikken . Zet je voorgrondkleur op wit , en verf weg . Dit zal de wolkenlaag onthullen waar je ook wit schilderen. Als je te veel onthullen , schakel je voorgrondkleur op zwart , en je kunt de wolken verbergen door het schilderen op het masker met zwart.
8 Photoshop CS3 komt zelfs met een kwast de vorm van gras .

Ga naar het venster drop-down menu en kies Penselen . Photoshop CS3 wordt geleverd met een borstel genaamd Gras . Kies het, en zet je voorgrond en achtergrond kleuren groen en geel . Maak nu een nieuwe laag , en schilderen met deze borstel om gras te creëren . Je kunt spelen met de voorgrond en achtergrond kleuren om meer variatie te creëren in uw gras .
9

Maak een nieuwe , lege laag aan de bovenkant van de laag stack , en stel de mengmodus op Zacht Licht . Met behulp van een grote , zachte borstel en een voorgrond kleur van zwart , kunt u verf op de afbeelding om schaduwen gemaakt door uw wolken te creëren . Dit voegt een subtiel vleugje realisme aan uw landschap .

U kunt ook experimenteren met verschillende borstels aan bomen , gebouwen en andere elementen toe te voegen aan uw landschap .
< br >

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een bureaublad ach…
·Hoe te Censor een afbeelding i…
·Hoe maak je een gekartelde lij…
·Tutorial over Rook in Adobe Ph…
·Hoe kan ik een overlay in Phot…
·Hoe te gebruiken Adobe Photosh…
·Hoe te Morph foto's in Photosh…
·Photoshop scannen Tips 
·Hoe je Acties op Adobe Photosh…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een MOV converteren naar een …
·Hoe gegevens Access Layers Maak in . Net…
·Hoe maak Wordpad dubbele regelafstand 
·Hoe je iemand Kaal maken in GIMP 2 
·Hoe te dialoogvensters Uitschakelen in A…
·Hoe maak je een Flash Quiz verdienen met…
·Hoe te dagen In een Date in een spreadsh…
·Hoe te Columns Maak in een tekstvak in I…
·Microsoft Money Plus Tutorial 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com