Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Video >> Content
Hoe Film- bestanden
" MPG " Converteren naar MPG verwijst naar de Moving Picture Experts Group ( MPEG ) video standaard . De meest voorkomende formaat is MPEG - 4 ( MP4 ) . Deze populaire video-formaat kunnen worden geüpload naar de meeste video streaming websites, zoals Vimeo , YouTube en Google Video . Het omzetten van uw film bestanden naar de MPG-formaat nodig met behulp van conversie software , die niet wordt meegeleverd met het besturingssysteem van uw computer . Gelukkig kun je de nodige programma's , met inbegrip van HandBrake ( die ook kan converteren van dvd's ) , MPEG Streamclip , en QuickTime te downloaden . Alle drie de programma's zijn gratis , maar het kost $ 29,99 voor een upgrade naar QuickTime Pro, die je nodig hebt om videobestanden te converteren in dat programma . Houd er rekening mee dat het omzetten of comprimeren van uw film bestanden naar het MP4 formaat kan leiden tot verlies van videokwaliteit . Wat je nodig hebt
HandBrake
MPEG Streamclip
QuickTime Player en Pro Component Distributor ( Zie Bronnen voor links naar deze downloads )
Toon Meer Aanwijzingen
HandBrake

1

Download en installeer HandBrake . Akkoord met de voorwaarden van gebruik en start het programma . Als je het rippen van een dvd , plaatst u deze in uw computer . Kopen van 2

Klik op de knop "Bron" om uw film bestand te zoeken in het pop - up venster . Ervoor kiezen om het te openen in HandBrake . Als u het laden van een DVD , dient HandBrake het automatisch lezen . U kunt kiezen welke hoofdstukken of tracks die u wilt een keer de DVD omgezet volledig is geladen .
3

Selecteer de instelling " MP4 " uit het drop down lijst van output formaat opties . Als u converteert naar MPG voor een draagbare media-apparaat , klik op de " Presets" of de knop " Toggle Presets " om meer specifieke vooraf ingestelde opties ( bijv. iPod of iPhone presets ) te onthullen .
4

Klik op " Bladeren ... " om uw output locatie bepalen ( waar HandBrake het bestand te zullen slaan ) en druk op " Start" om de conversie beginnen .
MPEG Streamclip
5

Download en installeer MPEG Streamclip . Ga akkoord met de licentievoorwaarden en start de software.
6

Klik op " File " en selecteer "Open Files ... " naar het gewenste filmbestand op uw computer te zoeken . Open het in MPEG Streamclip (het wordt geopend in een eigen speler venster ) .
7

Selecteer " Exporteren naar MPEG - 4 ... " uit het menu "Bestand " . U kunt een compressie codec , gebaseerd op uw behoeften ( zie Tips ) te kiezen . Voor algemene conversies , kunt u aan de stok met de vooraf ingestelde codec optie .
8

Kies een framemaat en selecteer " Bovenste veld eerst " als " Field Dominance . " Klik op " Film maken " om te beginnen met het omzetten van uw film .
QuickTime Pro Conversies
9

Download en installeer QuickTime Player en de Pro- component ( $ 29,99 ) van Apple . Akkoord met de voorwaarden van gebruik en start het programma .
10

Selecteer "Open Files ... " uit het menu "Bestand " om de film die u wilt converteren en te openen in QuickTime Player ( deze wordt geopend in een eigen player venster ) te lokaliseren .
11

Klik op " File " en selecteer " Export . .. " aan de ' Geëxporteerd bestand opslaan als ... " te openen venster . Kies 'Film naar MPEG - 4 "uit het drop down lijst van " Export : " . Opties
12

Hernoem het bestand en kies de output bestemming ( waar QuickTime de film zal redden aan ) . Klik op " Opslaan " om de conversie beginnen .

Previous: Next:
  Desktop Video
·Hoe uw Picture Flash Black & W…
·Hoe kan ik een video bestand v…
·Hoe M2TS bestanden af ​​te spe…
·Hoe maak je een Mini DV conver…
·Hoe kan ik Real Player -bestan…
·Hoe DVD -inhoud converteren na…
·Hoe de geschiedenis Panel in A…
·Hoe kan ik een MKV naar een AV…
·Spelen WMV op de iPod 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe streaming video via VLC opnemen 
·Hoe te Posters maken van MS Word doc 
·Hoe de Koe Feed op Lil Farm Life 
·Hoe te Trees Paint in Photoshop 
·Distortion Effect in Windows Movie Maker…
·Hoe maak je een Flash EXE converteren na…
·Hoe kan ik een Access Database 2003 Gebr…
·Visio -bestanden converteren naar PDF 
·Hoe maak je een cirkeldiagram werkblad Z…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com