Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Mijn Import zal niet werken in Incredimail
Incredimail is een gratis e-mail -client voor Windows . De software is in staat om oude e-mailberichten en contactpersonen importeren van grote e-mail clients zoals Microsoft Outlook en Netscape Communicator . In sommige gevallen wordt de invoer belemmerd door een van twee mogelijke problemen . De eerste mogelijkheid is gerelateerd aan Microsoft Outlook . Outlook exporteert zijn gegevens in een eigen bestandstype dat is moeilijk voor andere software fabrikanten te lezen . De tweede mogelijkheid is dat Incredimail kwam in de problemen tijdens de installatie . De tweede is het meest voorkomende probleem . Instructies
Installeer Incredimail te installeren Problemen

Launch Incredimail 1 Ontlast door te klikken op " Start" en " Incredimail . " Het is meestal gelegen op het linkerpaneel van het menu Start . Kopen van 2

een Incredimail bestand met alle informatie over uw Incredimail profiel exporteren . Klik op " File ", "Gegevens en instellingen Transfers " en " Transfer naar nieuwe computer . " Een dialoogvenster verschijnt op het scherm . Klik op " Next " en vervolgens op " Bladeren . " Selecteer de locatie waar de gegevens moeten worden opgeslagen en klik op " Next . " De gegevens worden weggeschreven naar een gecomprimeerd bestand met de " cabine . " Extensie . Klik op " Finish ".
3

Sluiten Incredimail .
4

Verwijder Incredimail uit de computer . Klik op "Start ", "Configuratiescherm " en " toevoegen en verwijderen Software . " De Wizard software utility verschijnt op het scherm . Selecteer " Incredimail " uit de lijst en klik op " Verwijderen . " Herstart de computer .
5

Download en installeer Incredimail . Wanneer het downloaden is voltooid , dubbelklikt u op het bestand en volg de instructies op het scherm om Incredimail te installeren . Incredimail wordt automatisch gestart wanneer de installatie is voltooid .
6

Importeer de bestanden die eerder zijn geëxporteerd . Klik op " File ", "Gegevens en instellingen Transfers " en " Transfer van oude computer . " Een dialoogvenster verschijnt op het scherm . Selecteer de " . Cab " bestand dat eerder is gemaakt en klik op " Next . " De wizard zal bevestiging vragen . Klik op " OK . " Wanneer het importeren is voltooid , klikt u op ' Voltooien '.

Import berichten 7 van andere mailclients . Klik op " File ", " Import " en "Berichten ". Selecteer de client die de gegevens die u van plan om de wizard om het importeren te voltooien importeren en volg bevat .
Goed Microsoft Outlook-gegevens exporteren voor Incredimail Imports

Lancering Microsoft 8 Outlook door te klikken op " Start" en " Outlook . "
9

Start de exportdialoog door te klikken op " File " en " importeren en exporteren . "

export 10 een bestand . Klik op " een bestand exporteren " en " Next . " Blader naar de locatie waar u wilt uw Outlook- gegevens op te slaan en klik op " Next " en " Finish ".

Sluit Microsoft Outlook 11 .

Launch 12 Incredimail door te klikken op " Start" en " Incredimail . "

Importeer berichten van andere mailclients 13 . Klik op " File ", " Import " en "Berichten ". Selecteer de client die de gegevens die u van plan om de wizard om het importeren te voltooien importeren en volg bevat .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe maak je een PDF-bestand te…
·Hoe je Toshiba Drivers Update 
·Hoe maak je een CSV- bestand t…
·Hoe te verwijderen van de Goog…
·Hoe te ActiveX Control in Wind…
·How to Set Up Gratis FTP sites…
·Hoe maak je een Public Key Cer…
·Hoe kan ik poort Mijn oude AT …
·Hoe te McAfee Stop Controleren…
  Related Articles
How Do I 
Hoe te Hypertext links verwijderen in Mi…
Hoe je JPEG documenten importeren naar W…
Hoe kan ik een Word- document op mijn we…
Scannen naar verloren bestanden in Mijn …
Hoe zet ik mijn AutoCorrectie- bestand v…
Hoe registreer ik mijn Microsoft Office …
Hoe te Etiketten op mijn PC Zorg 
Hoe kan ik Save My Documents in WordPad …
  Software Articles
·Hoe te importeren Photoshop Web Photo Ga…
·Hoe te Tabstops Pas in Microsoft Word 
·Hoe te Plugins gebruiken in Photoshop 
·Hoe maak je een Daycare Computer Program…
·Hoe maak ik gebruik van een Powerpoint p…
·Hoe je Line Numbers In Scripts 
·Hoe te Denied Taken in Kaspersky Lab 
·Microsoft Enterprise Subscription Agreem…
·VLC Lags Over het Netwerk 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com