Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Hoe maak je een PDF-bestand te maken
Hoewel Windows Adobe PDF-bestanden kan weergeven , het heeft geen ingebouwde manier om ze te genereren . Mensen die behoefte hebben om afbeeldingen of documenten te converteren naar PDF -bestanden moeten speciale software die externe leveranciers te creëren gebruiken . Als u nodig hebt om een bestand te converteren naar een PDF , kunt u dit snel doen zonder software te installeren op uw computer . Verschillende online services kunt u deze taak uit te voeren vanaf elke computer gratis . Instructies
Convert Gebruik Online PDF Converter
1

Open de toepassing waarin het document of de afbeelding die u wilt converteren bevat . Bijvoorbeeld , als je wilt naar een webpagina te zetten in een PDF , bezoek de webpagina in uw browser . Als u een Word-document converteren naar een PDF , opent u het document in Word . Kopen van 2

Klik op " File" knop van de toepassing en selecteer " Afdrukken. " De applicatie zal een dialoogvenster of paneel weer te geven waarmee u een printer uit een drop - down box te selecteren . De naam van de box is meestal ' Printer '.
3

Click dat drop- down box en selecteer de optie " Microsoft XPS Document Writer " . Klik op " OK " om de pagina " de File Save As " venster . In dit venster worden mappen en bestanden van uw harde schijf .
4

Klik op een map waarin u wilt het bestand wilt opslaan en typ een naam voor het bestand in het " File Name " tekstvak . Klik op ' OK '. Microsoft creëert een XPS- bestand en slaat het naar de map .
5

Navigeer naar de online PDF - Converter website en klik op de knop "Convert Andere bestanden" om een te openen bestand selectievenster dat bestanden van uw harde schijf toont .
6

Dubbelklik op het XPS-bestand dat u hebt gemaakt om het te selecteren .

klik 7 " Convert ", en wachten als de site zet het bestand in een PDF . Wanneer de conversie is voltooid , wordt een dialoogvenster geopend. Klik op het venster "Save File " menu-knop , en klik op "Save File " om de PDF te slaan op uw harde schijf .
Converteren met behulp van Google Docs
8

Ga naar de website van Google Docs . De Google Docs -service kunt u bestanden gratis online opslaan . U kunt het ook gebruiken om bestanden en PDF's converteren en te downloaden .
9

Log in op je Google-account als u er een hebt door uw e -mailadres en wachtwoord in het tekstvak op de Aanmelden pagina . Als je nog geen Google- account hebt , klik dan op " Aanmelden , " maak een account aan en terugkeer naar de Google Docs pagina .
10

Klik op de " Upload" knop , en selecteer " , Files "om een bestand te selecteren venster. Dit venster bevat bestanden en mappen op uw computer .
11

Navigeer naar het bestand dat u wilt converteren naar een PDF , en dubbelklik op het bestand om het te selecteren . Klik op "Upload Start" om het bestand te uploaden . Wanneer het uploaden is voltooid , wordt het bestand weergegeven op het scherm .
12

rechtermuisknop op het bestand en selecteer " Downloaden . " Google Docs opent het converteren en downloaden dialoogvenster . Klik op het drop-down box die in dat venster wordt weergegeven en selecteer ' PDF '.
13

Klik op "Download ", en klik op ' Bestand opslaan '. Vervolgens klikt u op " , OK " om de geconverteerde PDF opslaan op uw harde schijf
Convert gebruik PDF24
14

Bezoek de website PDF24 . . Op de site kunt u ook afbeeldingen en documenten en PDF-bestanden te converteren.
15

Klik op "Browse " om het bestand te openen Upload venster dat bestanden van uw harde schijf toont .
16

Dubbelklik op het bestand dat u wilt converteren , en typt u uw e - mailadres in het " Geef uw E- mail " tekstvak .
17

klik op " Convert en verzenden" knop en wachten als de site een PDF . Een dialoogvenster wordt geopend wanneer de conversie klaar is . Klik op de knop van het venster "Download" , en klik op ' Opslaan ' om de PDF te slaan op uw harde schijf . Als u liever de PDF van uw e - mailaccount te sturen , klik op "Verzenden " in plaats , en controleer uw e - mailaccount voor de PDF .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe te ontgrendelen NTFS Data …
·Hoe kan ik Installeer de grati…
·Hoe te Setup.exe converteren n…
·Hoe te NDR uitschakelen in Exc…
·Hoe te openen Bin -bestanden i…
·Hoe te Twain verwijderen 
·Hoe maak Iconen verdwijnen en …
·Hoe maak je een PKA bestand co…
·Gereedschappen voor het analys…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Radians Wissel naar Degrees in Ex…
·Hoe je Word Count Cite in een MLA Works …
·Hoe Set Up Picture Publisher 8 in Vista 
·Hoe kan ik AVI converteren naar JPG Met …
·Upgrades voor Microsoft Office PowerPoin…
·Hoe te verwijderen van een Norton Protec…
·Hoe je mensen verwijderen uit Conversati…
·Hoe je opnemen met een goede kwaliteit o…
·Hoe te Change My True Image Server Serie…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com