Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Is Entourage compatibel met een BlackBerry ?
Microsoft Entourage 2008 is een e-mail applicatie voor Mac-systemen . Het programma kunt u verzenden en ontvangen van e-mails , contacten beheren en data , waaronder takenlijsten te organiseren . Entourage 2008 is ook compatibel met de BlackBerry-smartphone via de nieuwste versie van BlackBerry Desktop Software voor Mac OS . De software is gratis te downloaden en werkt met elke BlackBerry- smartphone draait toestel software v4.2 of hoger . BlackBerry Desktop Software

BlackBerry Desktop Software
kunt u agenda- afspraken en gebeurtenissen , contactpersonen , notities en taken die je hebt opgeslagen in Entourage 2008 te synchroniseren . BlackBerry Desktop Software wordt automatisch gestart wanneer u uw BlackBerry aansluit op uw Mac-systeem . Het programma werkt ook met Apple's iCal , een kalender applicatie voor Mac-systemen . Ofbeeldienge Backup en Requirements

synchroniseren van uw gegevens uit Entourage naar uw BlackBerry dient ook als back-up van de gegevens in het geval dat Entourage crasht of u per ongeluk een notitie , taak of agenda- item te verwijderen . U kunt ook informatie te herstellen naar Entourage vanaf uw BlackBerry , indien gewenst . BlackBerry Desktop Software voor Mac OS vereist een Mac -systeem met OS X versie 10.5.8 of hoger . Als u van plan bent om muziek of video's naar uw BlackBerry , moet je iTunes versie 7.7.1 of hoger is geïnstalleerd op uw Mac-systeem . BlackBerry Desktop Software voor Mac OS is niet compatibel met Entourage 2004 .
Beschikbaarheid en Waarschuwing

De software is beschikbaar om te downloaden door te navigeren van uw computer Internet- browser te de " BlackBerry Desktop Software - Mac OS " link. Het programma omvat een installatiewizard die u begeleidt bij het ​​instellen en gebruiken van het proces . Als uw Mac- systeem draait een versie van OS X ouder dan 10.7 , Lion , moet u handmatig Sync Services inschakelen voordat u de inhoud tussen Entourage en uw BlackBerry kunt synchroniseren .
Enabling Sync Services
< br >

Sync Services maakt uw Mac te communiceren met uw BlackBerry . Sluit BlackBerry Desktop Software voor Mac OS , als het open is , en geopend Entourage . Klik op " Entourage " en "Voorkeuren . " Klik op "Sync Services " in de sectie " Algemene voorkeuren " . Klik op het selectievakje naast " contacten synchroniseren met Adresboek en MobileMe " en " Synchroniseer gebeurtenissen en taken met iCal en MobileMe . " Klik op "OK " en dan beslissen hoe je wilt Sync Services te synchroniseren items te behandelen . Entourage is nu klaar om te communiceren met de BlackBerry Desktop Software voor Mac OS .

Previous: Next:
  Utility Software
·Cd's rippen en branden Softwar…
·Hoe te identificeren een Intel…
·Hoe naar Mount een VMware Driv…
·Hoe maak je een mediane herste…
·Hoe kan ik een iMac verbinding…
·Kan ik gebruik het internet zo…
·Problemen met Cam Studio 
·Hoe maak je een LVM partitie h…
·Palm Z22 Installatie 
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
Wat is WordPerfect Office 12 ? 
  Software Articles
·Wat is een EPS -bestand in Photoshop ? 
·Adobe Photoshop 7.0 Help 
·Hoe om een back-up naar de harde schijf …
·Hoe maak je een Civ4 Shader Error Fix 
·Hoe naar 1e Mass Mailer Gebruik 
·Snelle manieren in MS Word 
·Hoe kan ik Windows XP 64 Bit bijwerken 
·Hoe kan ik een HTML- bestand converteren…
·Apple iWork Praktijk Activiteiten 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com