Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Snelle manieren in MS Word
Het tekstverwerkingsprogramma Microsoft Word bevat verschillende sneltoetsen om u te helpen met repetitieve taken en multi-step -opdrachten . Een lint aan de bovenkant van het Woord scherm bevat alle commando's van de programma 's op panelen van de tabs overlappen . Omdat je alle commando's niet kunnen zien op het eerste gezicht , leren een aantal snelkoppelingen naar deze opdrachten , zoals toetsaanslagen , bespaart u tijd door het gebruik van de verkorte commando . Sneltoetsen

Het merendeel van de opdrachten in Word hebben een speciale commando -toetsenbord met hen verbonden aan de snelkoppeling te maken . Deze toetsenbord commando's vaak gebruik van de " Ctrl ", " Alt " of "sleutels Shift " in combinatie met een letter of een functietoets om de snelkoppeling te onderscheiden . Enkele veel voorkomende opdrachten, zoals " Bestand afdrukken " of " Tekst kopiëren , " combineren "Ctrl " plus de eerste letter van de oorspronkelijke opdracht om ze makkelijk te onthouden , zoals ' Ctrl + P ' te maken voor " Print" en " Ctrl + C " voor" Copy . " Andere snelkoppelingen nodig memoriseren , maar hoe meer je ze gebruikt , hoe sneller u ze zich herinnert . Bekijk ook de sneltoetsen , en bepaal uw eigen als je wilt , in het "Opties " en vervolgens " Lint aanpassen " venster vinden onder de knop "Bestand" voor de 2010 versie van MS Word .
aanpassen van het lint

Net als hoe u uw eigen sneltoetsen maken onder de "Customize Ribbon " commando in het venster " Opties " Word 's , ook het lint van commando iconen aanpassen aan de bovenkant van het scherm . Het " Lint Customize" venster kunt u de inhoud van een tabblad wijzigen , behalve het tabblad "Home " , of maak uw eigen tabblad te zitten aan de bovenkant van het scherm . Als u een groep opdrachten te gebruiken op een regelmatige basis , toe te voegen aan een aangepaste tab helpt u sneller toegang tot hen . De "Customize Ribbon " scherm werkt met een drag -and-drop interface, zodat u uw eigen tabblad kan up and running in slechts een paar minuten .
Werkbalk Snelle toegang

de "Quick Access Toolbar " zit in de linker bovenhoek van het scherm boven het lint en levert klik toegang tot opdrachten die u het meest gebruikt . Standaard is de opdrachten op deze werkbalk onder " Opslaan ", " Ongedaan maken " en " Print Preview ", maar voegen "Open " en " Print " door te klikken selectievakjes in het menu "Snel" Access Toolbar die naar beneden zakt wanneer u op de wortel symbool aan de rechterkant van de werkbalk . Om alle andere Word commando toevoegen aan deze werkbalk , gebruik de " Meer opdrachten " optie in het menu . Dit opent een venster wordt weergegeven elke opdracht in het programma Word . Klik op de knop 'Toevoegen' en je bent klaar .
Shortcut documentopmaak

Microsoft Word
biedt een template functie om u tijd het creëren van nieuwe documenten op te slaan . Met een sjabloon , nooit starten van een lege pagina weer . Sjablonen pagina , paragraaf en tekstformaat voor hergebruik wanneer je nodig hebt om een document te maken met een bepaalde uitstraling . Bijvoorbeeld , als je schrijft zakelijke brieven over elektronische briefhoofd , maak een briefpapier met de tekst die zich in zakelijke brief formaat en een specifieke tekenstijl set voor de inhoud . Wanneer u een nieuwe brief te maken , opent u de sjabloon en typ de inhoud van de brief . De rest is al ingesteld voor u .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe maak je een Screen Shot in…
·Hoe naar Eigenschappen in MS W…
·Hoe te Draft Voeg in de achter…
·Hoe te openen Microsoft Word o…
·Hoe kan ik meerdere indexen ma…
·Hoe te Urdu schrijven in MS Wo…
·Hoe de Font Style en Tekengroo…
·Hoe te Labels behulp van MS Wo…
·Hoe maak je een koptekst te al…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·MPEG2 naar DV Converter 
·Hoe kan ik een DVD ISO -bestand converte…
·Hoe te Onbeschermde PDF -bestanden ontgr…
·Hoe maak je een bewegende Avatar Make 
·Hoe maak je een PCM -bestand Interpretee…
·Flight SIM Games voor PC 
·Hoe te verwijderen eTrust Antivirus 
·Hoe te Waarden in Combo Box 
·Hoe kan ik een Word in InDesign Plaats 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com