Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> spreadsheets >> Content
XML Vs . XLS
XML staat voor thre Extensible Markup Language . Het is een standaard voor het schrijven van data bestanden en het uitwisselen van gegevens tussen incompatibele applicaties . XLS is een bestandsextensie wordt gebruikt voor spreadsheets geproduceerd door Microsoft Excel . Bij de eerste overweging , de twee afkortingen beschrijven technologieën die niets gemeen hebben . Echter, er is een verband tussen hen. Bestandsextensies

XLS
is een bestandsextensie . Een bestandsextensie is een suffix toegevoegd aan de basis naam van een computerbestand . De twee delen van de bestandsnaam worden door een punt . Meestal de bestandsextensie is drie of vier tekens lang . Het doel is om snel een idee van de inhoud van een bestand te geven , zodat u of het besturingssysteem uit te kunnen werken welke toepassing nodig is om het bestand te verwerken . Het Windows-besturingssysteem maakt gebruik van de bestandsextensie om computerbestanden associëren met applicaties . Dus , als u dubbelklikt op een bestand in een map , Windows weet welke applicatie te openen . Het XLS-bestand extensie is een afkorting voor Excel-spreadsheet .
Microsoft Office

Microsoft Excel markten als onderdeel van Microsoft Office . Andere elementen in het pakket zijn Microsoft Word en Microsoft PowerPoint . Het bedrijf introduceert nieuwe versies van de productiviteit suite periodiek . Toen het tot Microsoft Office 2007 , veranderde de output formaten van de samenstellende programma . De oude indeling voor Excel spreadsheets , met het XLS-bestand extensie , werd opgeslagen in een binair formaat . Het nieuwe formaat was gebaseerd op een XML-versie genoemd Open XML . Onderscheid te maken tussen oude spreadsheets en de nieuwe indeling , die nu worden genoemd werkmappen , Microsoft veranderde de Excel standaard bestandsextensie te XLSX .
Open XML

Open XML -formaat is een platte tekst verdedigd door Microsoft en gepubliceerd als een gemeenschappelijke publieke norm . Het is de bedoeling van Microsoft om Open XML gebruiken voor alle data-uitwisseling methoden tussen applicaties . Als Office -producten ontwikkeld , de mogelijkheid om gegevens uit te wisselen tussen programma's en de integratie van elementen van de output van het ene programma in de output van een ander werd een prioriteit voor het bedrijf . Het opslaan van de gegevens van de verschillende programma's in hetzelfde formaat sterk vooruitgang van deze strategie .
Nieuwe Format

De nieuwe output formaat van Excel -gegevens opgeslagen in de XML-formaat . Gegevens worden bewaard in de oorspronkelijke staat in platte tekst met tags in punthaken - " < > " - betekenende verschillende lettertypes , lay- objecten of status verandert bij elke regel . XML is nauw gebaseerd op HTML web -programmeertaal . De spreadsheet bevat een reeks cellen die XML slaat in op soortgelijke wijze een HTML tabel . Zodra Excel genereert het XML-bestand , het doorlopen van een tweede fase , die comprimeert het aan de XLSX -indeling vormen .

Previous: Next:
  spreadsheets
·Hoe de Sum Offset wijzigen 
·Hoe gegevens in een draaitabel…
·Hoe combineer ik twee Spreadsh…
·VBA : Hoe om te bepalen een Ar…
·Hoe kan ik meerdere werkmappen…
·Hoe maak je een celverwijzing …
·Hoe maak je een Scrollable Gri…
·Wat zijn bladtabs ? 
·Hoe maak je een Check Box Verw…
  Related Articles
Microsoft Office Basic Vs . Professionel…
Open Office Vs . Woord 
Wordperfect Vs . Woord 
Hoe te openen een XLS Document 
Microsoft Office XP Vs . Microsoft Offic…
Lettertype Puntformaat Vs . DPI 
Notepad vs Wordpad 
Hoe maak je een WK3 converteren naar een…
Word Vs 2003 . Word 2007 
  Software Articles
·Database Stress - Testing Tools 
·Hoe maak je Ghost sneller lopen op cd 
·Hoe kan ik een Trojan virus verwijderen …
·Microsoft Office Live Tutorial 
·Hoe je WinRAR archieven repareren 
·Vier typen van Word-documenten 
·Hoe je opnemen Streaming Audio 
·Apple versus Microsoft PDF 
·Hoe ASF naar AVI met Freeware 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com