Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
Apple versus Microsoft PDF
Adobe Systems uitgevonden PDF-formaat te maken uitwisselen van elektronische documenten eenvoudiger . Een document opgeslagen als een PDF zal er hetzelfde uitzien op een Mac en een pc , maar het is makkelijker om PDF's op Macs maken en afdrukken . PDF's zijn niet Platform Dependent

Adobe Systems het PDF- bestandsformaat universeel te zijn , zodat documenten eruit zal zien en af te drukken hetzelfde , ongeacht hoe ze uiteindelijk worden weergegeven of afgedrukt ontwikkeld . Het maakt niet uit als er een PDF is gemaakt op een Mac of pc , in Microsoft Word of Apple Pages , op een computer met Microsoft Windows , Apple OS X of Linux . Het bestand zal min of meer hetzelfde ( rekening houdend met verschillen in schermgrootte , kleurmogelijkheden en resolutie ) kijk , hoe complex of langdurig .
Mac PDF

Macintosh OS X heeft een PDF- weergave en creatie mogelijkheden ingebouwd in het besturingssysteem . Dit maakt het gemakkelijk om zowel te maken en weergeven PDF's op een Mac . Alle Macs worden geleverd met het programma Voorbeeld geïnstalleerd , die kan weergeven en annoteren PDF's . U kunt nieuwe PDF's in bijna elk programma te maken door de " Print "-commando te selecteren en te kiezen voor de optie PDF .
Windows PDFs

tegenstelling tot OS X , Microsoft Windows heeft geen PDF-creatie en het bekijken van mogelijkheden ingebouwd in het besturingssysteem . Dit maakt het moeilijker maken en weergeven PDF's op een pc met Windows . Echter , de meeste web browsers - zoals Internet Explorer en Firefox - kunnen PDF's worden weergegeven . Sommige versies van Microsoft Office zijn in staat om PDF's te creëren , en u kunt andere programma's te maken, bewerken en weergeven van PDF-bestanden op het internet te vinden . Bijvoorbeeld Adobe Systems biedt de gratis Adobe Reader -programma, dat kan worden weergegeven , annoteren en print PDF's. Adobe verkoopt een apart programma , Adobe Acrobat , dat PDF's kunt maken .
Verschillen

Omdat PDF's hebben alle fonts en afbeeldingen ingebed in hun dossiers , wordt een PDF identiek uitzien op een pc met Windows en op de Mac , waardoor PDF's ideaal voor het distribueren van documenten , vooral als je niet weet wat voor soort computer van de ontvanger heeft . Echter, omdat het Macintosh-besturingssysteem heeft PDF-functionaliteit ingebouwd , is het makkelijker om PDF's op een Mac te maken dan op een Windows -pc .
Overwegingen

Hoewel het makkelijker te maken, lezen en afdrukken PDF op Macintosh-computers dan op Windows -computers , als je nodig hebt om meer complexe documenten te creëren - bijvoorbeeld formulieren met fill-in velden of bestanden die u niet wilt dat de eindgebruiker af te drukken - u zult meer geavanceerde software , zoals Adobe Acrobat Standard of Acrobat Professional nodig , zelfs op een Mac

.

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Hoe Word converteren naar PDF …
·Hoe maak je een PDF convertere…
·Hoe maak je een PNG Combineer …
·Hoe een PDF Transfer naar een …
·Hoe kan ik een nieuwe PDF Read…
·Hoe kan ik een Adobe PDF-besta…
·Hoe PDF- formulieren Unsavable…
·Hoe een PDF Legal Grootte Best…
·Hoe maak je een PDF-bestand ex…
  Related Articles
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Hoe voor te bereiden op Get Microsoft MO…
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe maak je een watermerk behulp van Mic…
Hoe maak je een Microsoft Office Profess…
Hoe maak je een Microsoft Office OneNote…
Hoe te openen Microsoft Office 2007 best…
Hoe te Etiketten Met Microsoft Works 8.5…
Hoe te Clip Art draaien in Microsoft Off…
  Software Articles
·Left 4 Dead Single Player Hacks 
·Wat is de extensie CDL ? 
·How to Get Rid van Crop Marks in een PDF…
·Hoe te spelen Warcraft III in venstermod…
·Hoe iemand op Skype Deblokkeren 
·Hoe te Gerber converteren naar DWG 
·Hoe maak je een Pictograph Creëren 
·Hoe te fotoshow maken op iMovie 
·Hoe je cellen tegen wijzigingen in Excel…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com