Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> spreadsheets >> Content
Wat zijn XLM -bestanden?
Een bestand met de extensie XLM bevat een macro geschreven met Microsoft Excel 4.0 of hoger . U kunt gebruik maken van Microsoft Excel om de macro te openen en uit te voeren . Hoewel macro's zijn nuttig voor hun vermogen om bepaalde taken te automatiseren , kan een kwaadwillende macro computer beschadigen . Doel

Als u vaak repetitieve handelingen in Excel uitvoert , XLM -bestanden geven u de mogelijkheid om ze automatisch uit te voeren . Stel bijvoorbeeld dat u een wekelijks verslag in een Excel -formaat te ontvangen , waarin u de gegevens van kopiëren en plakken in een grotere jaarlijkse grootboek . U voert dezelfde toetsaanslagen en muisklikken elke keer dat je dit doet . Een macro maakt het mogelijk om deze actie een keer en Excel hebben het voor u doen in de toekomst .
Een macro opnemen

U kunt een macro in Excel 2010 opnemen door het tabblad " Beeld" aan de bovenkant van het venster tijdens het werken op een spreadsheet . Klik op de pijl onder " Macro " knop en selecteer " Macro opnemen . " Open het menu weer en selecteer " Stop met Opname" als je klaar bent .
Macrobeveiliging < br >

standaard , moderne versies van Excel uitschakelen macro's omdat ze potentieel virussen die de computer beschadigen kan bevatten . Als u een XLM bestand dat u weet dat veilig is , kunt u het blok te verwijderen . U kunt macro's inschakelen in Excel 2010 door te klikken op de tab groene " File " en selecteer " Opties". Selecteer de ' Trust Center ' rubriek op de linkerkant van het venster en klik op de ' Trust Center Settings " knop . Selecteer de " Macro Settings " rubriek , klik op de " Alle macro's inschakelen " keuzerondje en klik op
Visual Basic for Applications

" OK . " Visual Basic for Applications is een tweede optie die u toelaat om taken in Excel spreadsheets te automatiseren . Het voordeel van de VBA ten opzichte van Excel-macro's is dat VBA geeft je de mogelijkheid om dynamisch taken uit te voeren in spreadsheets die niet altijd kunnen dezelfde gegevens op dezelfde locatie . Het nadeel is dat VBA vereist kennis van programmeren , terwijl Excel kan XLM-macro automatisch maken door monitoring muis en toetsenbord . VBA is een nieuwere technologie dan XLM , maar voor de release van Excel 2010 , een aantal van de beschikbare functies van XLM ontbrak VBA equivalenten . Microsoft VBA nieuwe functies toegevoegd aan Excel 2010 om dit probleem te verlichten en raadt klanten migreren hun XLM macro's VBA .

Previous: Next:
  spreadsheets
·Hoe te Kleinere Kolommen maken…
·Wat zijn de functies van Sprea…
·Hoe te Cellen sorteren in Open…
·Hoe maak je veranderingen in e…
·Hoe gegevens in een spreadshee…
·Hoe maak je een Cell Tussen We…
·Hoe kan ik Excel 's IRR -funct…
·Hoe kan ik een spreadsheet ont…
·Hoe te Afdrukinstellingen wijz…
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Hoe je je eigen mix CD maken 
·Hoe te kopiëren en te plakken in Word 2…
·Hoe PowerPoint bekijken in een browser 
·Problemen met CyberLink PowerCinema 
·Wat is de bestandsextensie . Bun ? 
·Wat is de extensie SKU ? 
·Hoe je tabel Labels Pas 
·Wat voor soort tekst bestanden kunnen wo…
·Hoe maak je een perfecte PowerPoint met …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com