Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Software Development Companies >> Content
Wat is JDK 1.0 ?
De programmeertaal Java van Sun Microsystems is een populair platform voor het creëren van applicaties die kunnen draaien op verschillende platforms . Java is vooral handig voor web- applicaties , omdat ontwikkelaars kunnen een enkele iteratie van een programma dat vervolgens kan worden gebruikt op elke computer met Java Virtual Machine software is geïnstalleerd schrijven. Voordat de taal werd genoemd Java , werd oorspronkelijke versie Sun's JDK 1.0 genoemd . Definitie

JDK 1.0 was de eerste officiële release van de programmeertaal Java . Het groeide uit van een programmeertaal project genaamd Oak , eerst bedacht door Sun Microsystems in 1991 . JDK 1.0 werd vrijgegeven aan het publiek in januari 1996 , maar de programmeertaal werd niet geacht stabiel tot aan de release van JDK 1.0.2 later dat jaar .
Origineel Doel

JDK 1.0 werd oorspronkelijk opgevat als een programmeertaal voor het uitvoeren van specifieke toepassingen op digitale tv boxen . Echter , digitale kabel- tv was nog ver verwijderd van de publieke belangstelling in 1996 , en zo snel hergebruikt JDK 1.0 als programmeertaal voor het uitvoeren van transacties over de ontluikende World Wide Web .
Mogelijkheden < br >

Zon
aanvankelijk gebruikt bètaversies van JDK te webbrowsers , genaamd WebRunner en HotJava , dat meer mogelijkheden dan Mozaïek en andere webbrowsers van de dag hadden creëren . Naast rendering elementaire web afbeeldingen , deze browsers bewezen vermogen JDK 's om de gebruiker - gecontroleerde animaties en objecten maken . Dergelijke functies zijn nu gemeengoed , maar waren baanbrekend op het moment. Zodra JDK 1.0 werd uitgebracht , werd het gebruikt om web- applets die functies in verschillende webbrowsers en besturingssystemen kon verrichten creëren .
Release

zon
de nieuw geschapen JavaSoft unit vrijgegeven broncode voor de oorspronkelijke versie van JDK 1.0 als gratis download via het internet . Het bedrijf hoopt web-ontwikkelaars zou de release downloaden en testen van de grenzen van wat kan worden gedaan met de JDK 1.0 -software . Ze hoopte ook feedback over de programmering en conceptuele fouten die gecorrigeerd konden worden om de prestaties van de taal te verbeteren ontvangen. Binnen een paar maanden , was het product is gedownload en getest door meer dan 10.000 ontwikkelaars , wat resulteerde in duizenden suggesties en technische vragen . Met behulp van de feedback , JavaSoft vrijgegeven een stabiele versie van JDK , versie 1.0.2 , in eind 1996 .

Previous: Next:
  Software Development Companies
·Hoe maak je een Computer Softw…
·Hoe maak je een Software Devel…
·Wat is het verschil tussen Ext…
·Wat is Google SDK ? 
·Het belang van Software Config…
·Hoe maak je een poll Website 
·Hoe maak je een Afbeelding cla…
·De geschiedenis van Microsoft …
·Hoe software HIPAA Compliant Z…
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Hoe het opzetten van Microsoft Communica…
·Hoe maak je een succesvolle Brochure Cre…
·MS Access 2007 VBA Tutorial 
·Computer Inventory Extra 
·Hoe te verwijderen Trojan Hunter 
·Problemen Afdrukken van een Half - pagin…
·Hoe te Eyeliner Apply in Photoshop 
·Hoe maak je een Great PowerPoint-present…
·Hoe kan ik Internet Access & Updates voo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com