Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Software Development Companies >> Content
Hoe maak je een Computer Software Company Start
Beginnend elk bedrijf kan een uitdaging zijn . Als er technologie bij , bijkomende kwesties moeten worden aangepakt . Savvy technologie goeroes met zakelijk inzicht hebben om de juiste beslissingen te nemen vanaf het begin en blijven om ze te maken om te kunnen overleven . Software- applicaties zijn niet anders . Instructies
1

Maak strategische aanwervingen . Objectiviteit is van groot belang voor ondernemers . Nepotisme of loyaliteit mag niet worden criteria als aanvankelijk inhuren voor het bedrijf . Het is de sleutel tot een nieuwe huur voorzien van een lijst van de verwachtingen , zodat er geen verwarring eenmaal werkgelegenheid begint . Zorg ervoor dat medewerkers begrijpen dat start - ups zijn niet de plek voor iedereen die de hand houden nodig heeft . Kopen van 2

Include technische mensen met zakelijke vaardigheden in leidinggevende functies . Een software start - up gaat over creatief denken . Zakelijke professionals zonder technische achtergrond kunnen het moeilijk vinden om te denken buiten de doos . Zelfs in rollen als HR professional , is het belangrijk om iemand die de technische mogelijkheden van het beheer van de werknemers over de hele wereld met behoud van het hoogste niveau van productiviteit werk weet te hebben.
3

Maak echte marktanalyse om te bepalen of uw softwaretoepassing levensvatbaar is , nodig en gewenst door een groot aantal gebruikers . In de documentaire , Startup.com , twee ondernemers besloten om een ​​landelijk programma dat zou toestaan ​​dat iemand om naar een site om gemeentelijke betalen te creëren . Analyse werd uitgevoerd om te bepalen of mensen daadwerkelijk een product als dit wilde . Elke software start - up nodig heeft om gelijkaardige analyses uit te voeren of het gehele project zal tevergeefs zijn .
4

zoeken durfkapitalisten die technologie en ondersteuning technologie inspanningen te begrijpen . Duizenden beleggers zijn die er zijn bereid om geld te geven , maar het is aan de ondernemer om te bepalen of ze de juiste pasvorm . Breng wat tijd door met VC's om te bepalen wat hun echte doelen zijn en hoeveel betrokkenheid ze willen in het bedrijf te hebben . Dit zal een lange weg te gaan in het vinden van de juiste pasvorm .
5

Besteed geld verstandig . Alleen maar omdat iemand geeft de nieuwe software start - up miljoenen dollars betekent niet dat ze moeten besteden meteen. Maak een budget , maken het leunen en te volgen.

Previous: Next:
  Software Development Companies
·Kritische Succes Factoren in S…
·Wat is het verschil tussen Ext…
·Het belang van Software Config…
·Hoe maak je een poll Website 
·Wat zijn Adobe -bestanden? 
·Java Telewerken Jobs 
·Hoe je Visual Studio netto 200…
·Hoe u Microsoft Visual Studio …
·Software Change Control Proced…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Onderdelen van Office Professional 
·Hoe kan ik Norton herstellen op een pc 
·Hoe te openen Word 2007 Documenten 
·Hoe maak je een PDF converteren naar Mic…
·Hoe vind je Dubbele waarden binnen een b…
·Hoe te Toevoegen SNMP aan ESX Servers 
·Hoe te Analoge video opnemen op een comp…
·Hoe maak je een wachtwoord voor een Word…
·Hoe maak je een spraakopname naar MP3 co…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com