Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Skype >> Content
VoIPYourLife vs Skype
Met de vooruitgang in technologie , zijn veel mensen verlaten hun traditionele vaste telefoon naar goedkopere alternatieven . Zowel VoIPYourLife en Skype zijn legitieme alternatieven te overwegen als je in de markt voor een nieuwe telefoon systeem voor uw huis . Hoewel deze diensten een aantal vergelijkbare kenmerken , zijn ze niet exact hetzelfde type product . VoIpYourLife vs Skype

VoIPYourLife
, zoals de naam al doet vermoeden , is een traditionele voice over internet protocol telefoon service . Je haak een telefoon tot een internetverbinding in uw huis , dan is de telefoon als een gewone telefoon gebruikt u . Ter vergelijking , de meeste Skype- gebruikers spraak-of videogesprekken over een computer . Je hebt ook de mogelijkheid van het kopen van een Skype-telefoon te gebruiken zonder telkens een nieuwe telefoon te gebruiken .
Cost

Een van de grootste verschillen tussen de twee diensten is de kosten . Met VoIPYourLife , betaalt u een maandelijkse vergoeding voor de dienst . U kunt kiezen tussen een plan dat onbeperkt inkomende gesprekken voor $ 14,97 per maand heeft en betaalt u 2,4 cent per minuut voor uitgaande gesprekken naar de VS en Canada . U kunt ook kiezen voor een plan dat u onbeperkt uitgaande gesprekken geeft naar de VS en Canada voor $ 23,97 . Met Skype , heb je niet een maandelijkse factuur en kan elke andere Skype- gebruikers gratis online bellen . Wilt u een vaste lijn bellen , dan zul je een vergoeding van 1,9 cent per minuut betalen voor de meeste gesprekken .
Eigenschappen

Als u wilt dat de functies die meestal geleverd met standaard telefoon service , kan VoIPYourLife de betere optie om te overwegen. Het wordt standaard geleverd met functies als three-way calling , voicemail , nummerweergave , doorschakelen en nummerweergave blokkeren . Met Skype , veel van deze functies zijn niet beschikbaar , maar sommige kunnen worden toegevoegd . Bijvoorbeeld , kunt u beller-ID toe te voegen aan uw uitgaande gesprekken , zodat mensen zullen weten wie er belt .
Overwegingen

Als u weet dat een groot aantal Skype-gebruikers , een Skype - enabled telefoon zal een economische keuze te zijn . De gesprekskwaliteit is goed , en je kunt zelfs video -conferentie gratis . Als je vrienden niet op Skype en je liever een normale telefoonnummer dat iedereen kan bellen zonder problemen hebben , zou VoIPYourLife de betere optie om te overwegen. Als je gewoon wilt bellen met uw computer te maken , de Skype- applicatie is alles wat je nodig hebt .

Previous: Next:
  Skype
·Hoe om te telefoneren via Skyp…
·Hoe te bellen van een regulier…
·Hoe te Youcam 3 Gebruik Met Sk…
·Hoe bel ik met Skype in Excel …
·Waarom is mijn Skype zo traag?…
·Hoe je tekst Met Skype 
·Hoe maak je een camera te gebr…
·Hoe maak je een webcam te gebr…
·Skype op Mobile geen verbindin…
  Related Articles
Microsoft Office Basic Vs . Professionel…
Open Office Vs . Woord 
Wordperfect Vs . Woord 
Microsoft Office XP Vs . Microsoft Offic…
Lettertype Puntformaat Vs . DPI 
Notepad vs Wordpad 
Word Vs 2003 . Word 2007 
Hoe maak je een dagboek bij te houden op…
. Doc Vs . . Docx 
  Software Articles
·Hoe u de lettergrootte in Windows 2007 w…
·Hoe je Tekst samenvoegen in kolommen 
·Adobe Acrobat 8.0 Problemen 
·Gegevens Veilige Zal niet Back Up 
·Het opnemen via Mic -ingang om MP3 Met W…
·Hoe partitie Curves in Photoshop 
·Hoe maak je een WAV -bestand afspelen op…
·How to Get Photoshop 
·Hoe krijg ik Richtlijnen in Word Perfect…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com