Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Skype >> Content
Mijn Skype ontbreekt de Chat Menu
Ondanks het feit dat het dezelfde basisprogramma , Skype voor Windows is zeer verschillend van Skype voor Mac of Skype voor Linux . In Linux , bijvoorbeeld , kunt u bookmark specifieke chats om te kunnen gemakkelijk terug te verwijzen naar hen later . Deze optie is niet beschikbaar in Skype voor Windows of Mac . Ook de menu- opties op de verschillende versies van Skype zijn niet identiek . De ' Chat' Menu

Het menu " Chat " is alleen beschikbaar in Skype voor Mac OS . Het is gelegen in de buurt van de bovenkant van het scherm . Opties in het menu " Chat " onder "Set Topic " en " Delete All Chat Messages . " Als je de instructies met betrekking tot het menu " Chat " te lezen , is de kans groot dat ze waren gericht op een Mac-gebruiker . Dit menu wordt niet weergegeven in de Windows-versie van Skype , dus wees niet ongerust als je het niet ziet . U kan nodig zijn om andere menu's te gebruiken om toegang te krijgen tot de functies die u probeerde te bereiken via het menu " Chat " .
De ' Skype ' Menu

" menu Skype " geeft u toegang tot de belangrijkste acties in Skype . Bijvoorbeeld , kunt u opties uit het menu " Skype " om meer Skype- krediet toevoegen aan uw rekening of uw profiel wijzigen . Dit is ook een manier om uw online status te wijzigen . Bijvoorbeeld , kunt u uw status veranderen naar " Invisible " of "niet storen . " Het menu " Skype " laat u ook uw wachtwoord wijzigen , afmelden van Skype , of sluit het programma .
< Br >
de ' Contacten ' menu

het menu "Contacten" , direct gelegen aan de rechterkant van het menu " Skype " , geeft u manieren om uw Skype-contactpersonen te beheren . Dit is waar je moet gaan wanneer je wilt toevoegen aan een contact , importeert meerdere contactpersonen , een nieuwe groep , of verbergen van bepaalde contacten . De optie "Geavanceerd" Hier geeft u een manier om uw contacten te exporteren naar een bestand , contactpersonen importeren uit een bestand , en uw geblokkeerde Skype-contactpersonen beheren .
The ' Conversation ' Menu
< br >

Kijk direct rechts van het menu "Contacten" op het menu " Conversation " vinden . Hier kan je mensen toevoegen aan uw gesprek , blokkeert het contact met wie je op dit moment aan het chatten bent , of markeer de conversatie als ongelezen . U kunt ook gebruik maken van de optie "View Oude Berichten" in dit menu om de tijd te selecteren wanneer u wenst te chatberichten te bekijken met dit contact . Dit kan variëren van " Yesterday " op " 1 jaar " op "From Beginning . "
De 'Tools ' Menu

De " Tools" menu , gelegen op een na laatste in de lijst van de menu's aan de bovenkant van Skype , geeft u de kans om uw Skype-ervaring echt aanpassen . U kunt Skype taal via dit menu te wijzigen . Klik op " Opties " aan de onderkant van het menu om een ​​nieuw venster te openen . Hier kunt u alles van uw meldingen te wijzigen voor diverse evenementen op de klanken die Skype maakt . U kunt er ook voor kiezen om te selecteren die u kunnen contacteren en hoe lang u wilt uw chatgeschiedenis te houden . U kunt zelfs instellen van sneltoetsen voor diverse acties zoals een uw microfoon te dempen of een oproep te beantwoorden .

Previous: Next:
  Skype
·Hoe kan ik instellen My Voice …
·Hoe je jezelf beschikbaar om t…
·Hoe je foto's te maken op Skyp…
·Verborgen Emoties voor Skype 
·Wat heb je Typ in om Skype kal…
·Hoe je Skype gebruiken in Mexi…
·Hoe je Gebruikers in Skype Deb…
·Skype- compatibele mobiele tel…
·Hoe te Youcam3 gebruiken Met S…
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
How Do I 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Hoe te Hypertext links verwijderen in Mi…
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
  Software Articles
·Hoe te Macro's importeren naar Word 2007…
·Hoe maak je een Windows XP- productcode …
·Hoe te CRISP gebruiken op de computer 
·Hoe het opzetten van een Back Office Sys…
·Wat is MS Office Groove ? Groove-softwar…
·Basis van Application Packaging 
·Excel Accounting Formaat voor afronden 
·Hoe maak je een pagina verwijderen in MS…
·Hoe je meerdere ZIP -bestanden maken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com