Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Skype >> Content
Camera's op Skype
U hoeft niet een webcam om Skype te gebruiken moet . Een camera is helemaal niet nodig om veel van zijn basisfuncties , zoals chatten met vrienden , het bellen naar telefoons en naar andere Skype-gebruikers , en het verzenden van tekstberichten . U kunt zelfs halverwege deelnemen aan een video-chat -sessie zonder webcam , je kunt de andere persoon te zien , maar zij niet in staat om je te zien zal zijn . Voor een echte video-chat ervaring , echter , moet je een camera . Video-oproep apparatuur

Skype
heeft een paar relatief eenvoudige eisen als het gaat om het maken van een video- oproep . Natuurlijk moet je een werkende webcam . Je moet ook Skype 4.2 of hoger voor Windows of 5.0 of hoger voor een Mac . Je moet over een DirectX 9.0c - compatibele videokaart , een breedbandverbinding en een werkende microfoon en luidsprekers . De luidsprekers en de microfoon kan een deel van uw computer of afzonderlijke componenten die u de stekker inch Wanneer je al deze stukken zijn, bent u klaar om te beginnen met het maken van video-oproepen met je webcam op Skype .
Testen uw webcam

Test Voeg uw webcam voordat u probeert om het te gebruiken op Skype . Dit bespaart u de frustratie van het vinden van dat het niet werkt als je enthousiast bent om deel te nemen aan een video- oproep . Vanuit Skype , klikt u op het menu "Extra " aan de bovenkant , selecteer "Opties ". Klik op het tabblad " Algemeen " aan de linkerkant van dit venster , en klik op ' Video-instellingen . "Dit moet geven een live- beeld van de webcam . Als u meer dan een webcam , moet u wellicht de juiste een van de drop-down menu voorzien voor het doel te selecteren .
Videogesprekken en Snapshots

Nu dat uw camera is getest en klaar om te gaan , kunt u uw eerste Skype- videogesprek te starten . Klik op een contactpersoon in het linkerpaneel van Skype , en klik vervolgens op de groene ' Video Call ' knop die in het rechter gedeelte van het scherm verschijnt . Wanneer uw contactpersoon aanvaardt , begint de video-oproep . Maar de camera is niet alleen nuttig voor live- video-oproepen , je kunt het ook gebruiken om foto's van uw contacten tijdens deze gesprekken . Beweeg uw muis over de live- video , en klik vervolgens op de " Snapshot" icoon wanneer blijkt bij de top van de video .
Slechte videokwaliteit

Van tijd tot tijd , kan uw Skype- video aan kwaliteit , zelfs als je chatten maatje heeft een hoge - kwaliteit webcam . Probeer het sluiten van programma's die zwaar worden met behulp van het internet , en het stoppen of onderbreken enige downloads . Het kan nodig zijn om Skype te werken naar de nieuwste versie als u een oudere versie . Een slechte draadloze signaal kan ook bijdragen aan een slechte videokwaliteit . Tot slot , probeert u in uw computer of het draait uit batterij of in de energiebesparende modus .

Previous: Next:
  Skype
·Hoe je Skype op een Samsung D6…
·Hoe te Three - Way Skype 
·Hoe je foto's nemen met je vri…
·Hoe u uw Skype Voicemail Messa…
·Who Invented Skype ? 
·Hoe te gebruiken Skype voor Go…
·Hoe je Skype in Ubuntu bijwerk…
·Hoe een Skype -nummer 
·Hoe kan ik een gesprek op Skyp…
  Related Articles
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe je WordPress installeren op een webs…
Hoe te Math Schrijven op een tekstverwer…
Afdrukken op indexkaarten gebruiken Open…
Hoe kan ik HTML gebruiken op de PalmOne …
Hoe te Borders verdienen op visitekaartj…
Hoe te Etiketten op de computer afdrukke…
Hoe maak ik Address Labels op een Mac ? 
Hoe maak je visitekaartjes op Windows Vi…
  Software Articles
·Hoe maak je een glanzend uiterlijk in GI…
·Hoe de Tick Log in Word Krijg 
·Hoe te gebruiken HEX naar een Excel Pass…
·Hoe maak je een Mitel Pakket Van Run Col…
·Hoe te Ogg branden op een audio-cd 
·Hoe te wijzigen Active Cell Kleuren 
·Hoe maak je een Scatter Plot op MS Offic…
·De structuur van de MPEG File Format 
·Hoe te Animated Neon Lights maken in Pho…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com