Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Skype >> Content
Mijn Skype wordt niet weergegeven Chinese
Zelfs als je Skype in het Engels geïnstalleerd , is er geen noodzaak om altijd gebruik deze taal . Als je probeert om Chinees te leren of zijn gewoon meer comfortabel lezen Chinees dan Engels , veranderen Skype taal dienovereenkomstig . U kunt ook instellen Skype in het Arabisch , Bulgaars , Tsjechisch, Deens , Ests , Frans en meer , helemaal naar Oekraïense of Vietnamese te geven . Als Skype niet in slaagt om de gewenste taal weer te geven , kan een aantal problemen oplossen het probleem op te lossen . Update

Probeer updaten Skype als je niet al de nieuwste versie hebt . Klik op " Help" aan de bovenkant van het programma , klik op "Check for Updates " in de lijst met opties die verschijnt . Volg de aanwijzingen om Skype te werken als u niet de meest recente versie hebt . Probeer de taal te veranderen Chinese opnieuw om te zien of het bijwerken Skype loste het probleem . Als alternatief , als u eerder kon veranderen Skype naar Chinees maar dan aangepast en het niet meer werkt , probeer dan het installeren van een oudere versie van Skype .
Change System Locale

Voor sommige gebruikers , het veranderen van het systeem locale Chinese kan dit probleem oplossen . Om hier te komen , klikt u op "Start " en vervolgens " Control Panel . " Klik " Land en taal " om een ​​nieuw venster te openen met een aantal tabbladen . Klik op het tabblad "administratieve " en klik op "Change systeem locale. " Maak de verandering aan de Chinese en klik op ' OK '. Sluit en open Skype . Meld u aan bij uw account weer , en poging om de taal te veranderen naar het Chinees.
Veranderen van Skype Taal

Om Skype's wilt wijzigen, klikt u op de "Tools" , menu bovenaan . Als u per ongeluk de taal hebt gewijzigd om degene die je niet begrijpt , dit is de een na laatste van de menu-opties . Van daar , beweeg de muis over " Taal wijzigen " of het equivalent . Dit is de tweede optie in de lijst die wordt geopend . Muisaanwijzer hier toont een lijst van alle ondersteunde talen van Skype . Klik op degene die je wilt . Er is geen raam bevestiging , dus zorg ervoor dat de taal die u wilt gebruiken klikt .
Skype Terwijl buitenland

Als uw wens om uw Skype- taal in te stellen op Chinese reflecteert een voornemen om te reizen naar China - of als je er regelmatig reizen - leren over hoe Skype werkt wanneer u in het buitenland . Zelfs als je in China , uw Skype- gesprekken naar Chinese getallen tellen als internationale gesprekken . Uw gesprekken of SMS-berichten naar je vrienden terug naar huis in de VS nog steeds tellen als binnenlandse , ook al bent u duizenden mijlen weg . Met andere woorden , Skype werkt precies alsof je thuis .

Previous: Next:
  Skype
·Hoe je Skype gebruiken op een …
·Is Skype Beschouwd als een vas…
·Hoe vind ik een Skype Password…
·Hoe te wijzigen Online Melding…
·Hoe je gesprekken met Skype na…
·Hoe om te telefoneren via Skyp…
·Hoe te Vast roept Skype 
·Hoe je Skype gebruiken via Pro…
·Hoe je toestaan ​​Skype Record…
  Related Articles
How Do I 
Hoe te Hypertext links verwijderen in Mi…
Hoe kan ik een Word- document op mijn we…
Scannen naar verloren bestanden in Mijn …
Hoe zet ik mijn AutoCorrectie- bestand v…
Hoe registreer ik mijn Microsoft Office …
Hoe te Etiketten op mijn PC Zorg 
Hoe kan ik Save My Documents in WordPad …
Hoe kan ik mijn eigen Template Contract …
  Software Articles
·Hoe te configureren Microsoft CRM 
·Hoe te Snap gebruiken om Heersers in Mic…
·Hoe je kleren in Photoshop Draw 
·Hoe te Uitsnede een afbeelding in Gimp 
·Hoe te Stilstaande beelden Bereid je in …
·Kan niet verwijderen van een sectie in W…
·Hoe te Resize & Optimaliseren in Photosh…
·Hoe maak je een Embedded grafiek in Exce…
·Heb ik antivirussoftware op mijn compute…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com